BOMBASTIČNE BLIZNAKINJE! Upoznajte ATRAKTIVNE sestre: Jedna OKREĆE PARE na sajtu za odrasle, a druga ŽARI na odbojkaškom terenu!
Foto: Printscreen Instagram

ODBOJKA

BOMBASTIČNE BLIZNAKINJE! Upoznajte ATRAKTIVNE sestre: Jedna OKREĆE PARE na sajtu za odrasle, a druga ŽARI na odbojkaškom terenu!

Ostali sportovi -

Kejla i Kejt Alves su sestre bliznakinje, odbojkašice i na društvenim mrežama ih prati milion ljudi.

Kejla je prošle godine proglašena za najlepšu odbojkašicu sveta, a našla se u centru pažnje brazilskih medija kada su u javnost isplivale njene golišave fotografije.

Ova atraktivna plavuša izvajanog tela odlučila je da pored karijere sportiskinje dodatno zaradi prikazujući svoje prokovativne fotografije na poznatom sajtu za odrasle "OnlyFans".

Novac je glavni razlog zašto se odlučila na ovaj korak. Po njenim rečima, na popularnom sajtu mesečno zaradi čak 50 puta više nego što joj je plata u odbojkaškom klubu za koji igra!

- Svidelo se to nekome ili ne, ovo je moj najveći izvor prihoda. Sebe posmatram kao sportiskinju, ali i kao model, influenserku, biznismenku i ženu iz sveta šou biznisa. Trenutno od sajta zarađujem 50 puta više nego od odbojke - istakla je oba Brazilka koja igra na poziciji libera za klub Osasco iz Sao Paola.

1 / 7 Foto: Instagram

Sada je i njena sestra bliznakinja Kejt takođe u žiži javnosti. Za razliku od sestre Kejle koja zarađuje na sajtovima za odrasle, Kejt je svoju popularnost stekla na "visokoj mreži".

1 / 6 Foto: Instagram

Ona žari i pali na odbojkaškom terenu i svojom lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja