PRLJAVI ČEČEN UDARIO PRVI: Pogledajte sukob Čimaeva i Nurmagomedova VIDEO
Foto: Screenshot

Problematičan lik

PRLJAVI ČEČEN UDARIO PRVI: Pogledajte sukob Čimaeva i Nurmagomedova VIDEO

Ostali sportovi -

Kamzat Čimaev i Abubakar Nurmagomedov potukli su se nakon UFC 280 eventa održanog u Abu Dabiju, a sudeći prema snimcima prvi je udarac uputio čečenski borac sa švedskim pasošem.

Kamzat Čimaev je velika UFC zvezda. Još uvek je neporažen (12-0), ali van oktagona u poslednje vreme pravi ogromne probleme. Čečen je nedavno imao fizički sukob s Kevinom Holandom i Nejtom Dijazom, a u Abu Dabiju je odlučio da započne tuču i s dagestanskim borcem Abubakarom Nurmagomedovom.

Snimci koji stižu iz Abu Dabija jasno pokazuju da je Kamzat taj koji je prvi udario. On i Abubakar su se pozdravili, nešto su razgovarali, a zatim je usledio prljav potez Čečena. Čimaev je pokušao laktom da udari Nurmagomedova. Ovaj je odlučio da uzvrati i nastao je potpuni haos pored kaveza.

Osiguranje je srećom brzo reagovalo. Ubrzo je ratoborni Čimaev odveden van dvorane, a ubrzo ćemo verovatno saznati kakav je bio razgovor i šta je na kraju bio okidač za tuču.

Jasno je da je Čimaev pokušao na prljav način da nokautira Nurmagomedova. Srećom, nije to bio jak udarac, pa je Abubakar prošao bez povreda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track