MANCE: Dobio sam otkaz u JSD Partizan! TANASKOVIĆ: Goran je insistirao na prekidu ugovora
Foto: Aleksandar Jovanović

humska

MANCE: Dobio sam otkaz u JSD Partizan! TANASKOVIĆ: Goran je insistirao na prekidu ugovora

Ostali sportovi -

Goran Mance, inače rođeni brat tragično preminule legende FK Partizan Dragana Mancea, kaže da je dobio otkaz u JSD Partizan.

Goran Mance je više od tri decenije proveo u crno-belom taboru, a sada tvrdi da mu uručen otkaz od strane novog rukovodstva.

"Ni u snu nisam očekivao da će mi se ovo desiti nakon 3 decenije rada u sportskom društvu, koje smatram svojom kućom. Novo rukovodstvo mi je otvoreno zamerilo što sam u dobrim odnosima sa ljudima iz fudbalskog kluba, što svake godine tradicionalno organizujem "Kup Dragan Mance" na Teleoptiku. Preko noći sam označen kao neprijatelj...", rekao je između ostalog Mance i dodao:

- Ja ću i dalje nastaviti da pratim i budem uz moj Partizan, to niko ne može da mi oduzme, već sam kao što rekoh primio puno poziva ljudi iz sporta koji cene moj 30-ogodišnji rad i doprinos u sportu i nude mi posao, ali samo se nadam da će se ova mučna epizoda u kojoj se društvo nalazi ubrzo završiti...

Tanasković: Goran isistirao na prekidu ugovora, hvala mu na svemu!

Željko Tanasković, generalni sekretar JSD Partizan je rekao da je postignut dogovor o prekidu ugovora na koji je Goran Mance insistirao, a koji je trajao nekoliko decenija.

Željko Tanasković
foto: SŠSS

- Svi koji znaju Partizan iznutra, znaju i Gorana. Ne kao brata čuvenog Dragana Mancea, već kao našeg važnog člana i čoveka koji je puno dao za JSD Partizan. Želim da mu se zahvalim na svim godinama koje je proveo u našem sportskom društvu i poželim mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere sportskog radnika.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track