"KRALJ JETRE" PREVARIO ČITAV SVET, ZGRNUO SILNE MILIONE, PA PRIZNAO SVE: Sj*bao sam stvar! Osećam stid i sram jer sam LAGAO!
Foto: Instagram

ŠOK

"KRALJ JETRE" PREVARIO ČITAV SVET, ZGRNUO SILNE MILIONE, PA PRIZNAO SVE: Sj*bao sam stvar! Osećam stid i sram jer sam LAGAO!

Ostali sportovi -

Fitnes i Instagram zvezda Brajan Džonson (45), poznatiji kao "Kralj jetre" (Liver King), priznao je da njegovo telo ne izgleda savršeno zbog prirodne ishrane i treninga, već zbog korišćenja brojnih steroida.

Amerikanac je na lažima stekao ogromnu slavu i novac. Govorio je da je pre 20 godina potpuno promenio svoj način ishrane i života i da je zahvaljujući tome potpuno zdrav i izgleda sjajno.

Tvrdio je da jede samo ono što je priroda dala, da ne unosi prerađevine i da konzumira isključivo sirovo meso. Zbog činjenice da jede velike količine sirove jetre postao je poznat kao "Liver King" na društvenim mrežama.

Ponosno je isticao da su za njegov izgled zaslužni treninzi i način ishrane. Međutim, popularni "podkaster" Džo Rogan ga je potpuno razotkrio.

"Njegovo d*pe je puno steroida. To nije prirodno telo. Taj tip u sebe unosi razne vrste sr*nja kako bi tako izgledao. Nervira me jer je na steroidima. Istina je da zaista jede sirovo meso, ali tip se bode", rekao je Rogan.

Nakon njegovih tvrdnji klupko je počelo da se odmotava. U javnost su isplivali mejlovi prepiske jedne kompanije koja je dostavljala Džonsonu steroide, nakon čega je on priznao sve.

Trošio je oko 11.000 dolara mesečno na razne vrste steroida!

"Snimam ovaj video kako bih uputi izvinjenje. Sj*bao sam. Osećam stid i sram jer sam lagao i prevario mnonge ljude. Napravio sam pogrešne izbore. Da, koristio sam steroide i trenutno sam na steroidima, a govorio sam da nisam i da nikada neću. To je bila laž", rekao je Džonson i dodao:

"Priznajem da sam sj*bao stvar. Ne mogu da opišem koliko mi je žao. Jedino što mogu sada je da budem bolji čovek i ljudsko biće".

On je na prevari zaradio ogroman novac. Silni milioni slivali su se na njegov račun svakog meseca, pa je imao silan motiv da glumi zdrav način života.

Sada će zbog prevare sigurno snositi posledice i ostati bez brojnih sponzora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track