DA OGNJEN POBEDI: Utakmica života za lečenje bolesnog dečaka!
Foto: RK Rekreativo

humanitarni meč

DA OGNJEN POBEDI: Utakmica života za lečenje bolesnog dečaka!

Ostali sportovi -

U sredu 14. decembra, od 20.30, na Banjici će se u finalu Kupa Beograda sastati Rekreativo i Crvena zvezda. To neće biti samo utakmica za trofej, već za jedan viši cilj!

Rukometni klub Rekreativo poznat je po svojoj humanitarnoj crti, često organizuje akcije, pa je tako nedavno potpisao ugovor o donatorstvu sa Domom zdravlja Voždovac.

Sada, utakmica protiv Zvezde, znači i utakmica života za Ognjena Kapatu, jer će sva sredstva skupljena na tom susretu biti uplaćena za lečenje ovog petnaestogodišnjaka koji se bori sa leukemijom.

humanitarni meč
foto: RK Rekreativo

Inače je i sam sportista, te bi njegovo izlečenje značilo i povratak na košarkaški teren, odnosno u školu, među svoje drugove iz Sportske gimnazije.

Tom prilikom donirane su medicinske uniforme sestrama i tehničarima Odeljenja za radiologiju doma zdravlja, uz pomoć bivšeg rukometaša i prijatelja kluba Bojana Tomića, kao i njegove firme.

Za sve one koji žele da se uključe u ovu akciju, vrata RK Rekreativo su otvorena, poručili su iz ovog mladog kluba koji je već ostavio dubok trag na rukometnom nebu, ne samo u Srbiji.

Kao velikom navijaču crveno-belih, Ognjenu je obezbeđen dres sa potpisima košarkaša Crvene zvezde, a čekaju ga i dresovi fudbalskog i rukometnog kluba.

RK Rekreativo poziva sve koji su u mogućnosti da dođu na Banjicu, te svojim prilogom pomognu Ognjenu.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu na najveću utakmicu kluba - tu je SMS poruka sa tekstom 1374 na broj 3030, kao i mogućnost uplate na sledeće brojeve računa:

- dinarski račun:160-6000001468268-15

- devizni račun:

160-6000001468451-48

IBAN:RS35160600000146845148

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Boje nisu bitne u sredu 14. decembra (20.30), već samo Ognjenova pobeda! Svi na Banjicu!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track