VELIKA PODRŠKA IZ BARSELONE ZA RUKOMETAŠE GOČA: Tim iz Vrnjačke Banje sa velikim ambicijama u nastavku sezone
Foto: Kurir

Ekipa za velika dela

VELIKA PODRŠKA IZ BARSELONE ZA RUKOMETAŠE GOČA: Tim iz Vrnjačke Banje sa velikim ambicijama u nastavku sezone

Ostali sportovi -

Opština Vrnjačka Banja u svojim dugoročnim planovima uspela je pre svega da kvalitetnom ponudom prirodnih resursa privuče investitore koji su prepoznali sve lepote ovog kraja.

- Nama je velika čast i zadovoljstvo da je Novak Đoković odlučio da gradi luksuzni hotel sa pratećim objektima visokog turizma. Vodece sportsko ime motivisalo je naše sportske radnike da rukometni klub Goč pojačaju ove zime kvalitetnim igračima koji će izvojevati ulazak u prvu Arkus ligu - rekao je Boban Đurović predsednik opštine.

rukomet, Vrnjačka Banja
foto: Kurir

Direktor sportskog centra Vrnjačka Banja Dušan Radović u zimskog prelaznom roku osmislio je projekat dovođenja najboljih pojačanja sa kojima će ostvariti zacrtani cilj ulaska u najelitniji rang.

- Uspeli smo da dovedemo najbolje igrače na pozicijama koje treba učvrstiti. Aleksandar Stojanović, dobro poznati rukometni majstor, došao je i pored brojnih ponuda u naše redove. Drugi igrač je mali a veliki Uroš Stanković, sada već specijalista za utakmice visokog rizika prilikom upadanja u veći rang. Njegove briljantne partije odvele su Topličanin iz Prokuplja u prvu Arkus ligu. Od njega očekujemo nakon magistrature u Topličaninu da doktorira ulaskom u željeni veći rang. Velika pojačanja u rukometnom klubu Goč ove zime, dvojac majstora za Arkus ligu.

rukomet, Vrnjačka Banja
foto: Kurir

Iz Barselone je došao Urošev drug Aleksandar Cenić da pruži podršku svom drugu i ekipi koja želi tron.

- Prvi put sam ovde i oduševljen sam izgledom banje a pre svega organizacijom i ljudima koji su u organizacionom delu. Od danas će imati vetar u leđa, a rukometni klub Barselona gde ja igram, je tu da pomogne u svakom smislu. Moj Uroš je došao da ponovi uspeh koji je imao sa Topličaninom a sve ostalo je veliki rad i naravno sreća koja treba da ih prati.

Goč, Vrnjačka Banja, rukomet
foto: Kurir

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track