ONE GRME, TOLIKO SU LEPE, DA PLANETA UZDIŠE ZA NJIMA: Ovih pet sportiskinja bi mogle da budu i manekenke
Foto: Printscreen Instagram

gracije

ONE GRME, TOLIKO SU LEPE, DA PLANETA UZDIŠE ZA NJIMA: Ovih pet sportiskinja bi mogle da budu i manekenke

Ostali sportovi -

Veliki je broj sportiskinja koje bi zbog svoje lepote, harizme i pojave mogle da se okušaju u nekom drugom poslu. Najbolje u modelingu, a možda i u nekom TV filmu.

Popularnost sportista često zavisi ne samo od rezultata, već i od spoljnih atributa koje je priroda dodelila devojci. Ako se ova dva parametra ujedine, dolazi do sjajne saradnje, koja rađa zvezdu. Ali isto tako se dešava da nije potrebno naporno trenirati i ostvarivati pobede da bi neka sportiskinja imala gomilu fanova i reklamnih ugovora.

Sportska redakcija Kurira predstavlja vam pet sportiskinja koje bi veoma lako mogle da se okušaju kao manekenke ili glumice.

Alika Šmit
foto: Printscreen Instagram

Alika Šmit (24)

Nemačka atletičarka je primer kako se jedna izrazito popularna sportiskinja ne može pohvaliti velikim pobedama, u disciplinama 200, 400 i 800 metara i u štafeti 4x400, u kojima se takmiči. Ali, ona ima idealne mere i zato je jedna od najpopularnijih atletičarki na svetu. Ako Alika ikada odluči da napusti atletiku, sasvim ju je lako zamisliti na podijumu. Visoka je 175 centimetara i teška 55 kilograma, pravih gracioznih pokreta. Koliko je popularna najbolje svedoči broj njenih pratilaca na instagramu, više od 2.000.000 ljudi.

Juta Lerdam
foto: Printscreen Instagram

Juta Lerdam (24)

Plavokosa Holanđanka je po mnogima najlepša sportiskinja na svetu. Takmiči se u brzom klizanju, a bilo gde da se pojavi izaziva veliku pažnju. Bila je svetska šampionka kao juniorka, ali u seniroskoj konkurenciji nije nastavila da niže medalje. Zahvaljujući svojoj lepoti redovno krasi naslovne strane mnogih poznatih časopisa u svetu. Visoka je 182 centimetra i teška 76 kilograma. Broj fanova koji je prate na društvenim mrežama, na raznim platformama prelazi milionsku brojku. Samo na instagramu prati je više od 3.400.000 ljudi.

Eženi Bušar
foto: Printscreen Instagram

Eženi Bušar (28)

Kada se pojavila na teniskoj sceni mnogi su joj predviđali meteorski uspon. Međutim, ova lepotica iz Montreala umesto napornim treninzima odlučila se za hedonistički život. Do sada nije imala većih uspeha u tenisu, sem jedne WTA titule, ali je i bez toga ostvarila bogate sponzorske ugovore, najviše zahvaljujući svojoj pojavi i lepoti, visini od 180 centimetara i težini od 58 kilograma. Snimci van terena, naslovne strane magazina i brojni reklamni ugovori doneli su Bušarovoj mnogo više od bonusa u njenom sportu.

Aleksandra Soldatova
foto: Printscreen Instagram

Aleksandra Soldatova (24)

Ova ruska ritmička gimnastičarka izgleda kao prava manekenka. Vitko telo, prefinjena gracioznost i lepota. Aleksandra je lako mogla da postane profesionalna manekenka, iako je imala impozantnu sportsku karijeru, protkanu sa četiri svetske i tri evropske titule. Više je volela opušteniji način života, jer da je trenirala redovnije, bila bi broj 1 u svom sportu, ali nije. Uživala je pozirajući sa svojih 174 centimetra i 55 kilograma. Aktivna je na društvenim mrežama, ima veliki broj obožavalaca, a iako je još mlada nije pomišljala da se ozbiljnije posveti modelingu.

Lindzi Bruer
foto: Printscreen Instagram

Lindzi Bruer (25)

Zvuči neverovatno, ali ova lepa Amerikanka je profesionalni vozač automobila. Prosto je neverovatno da devojka sa ovako ljupkim i nevinim licem može da bude prava zver za upravljačem moćnih vozila. Prošle godine debitovala je USF šampionatu i upisala 11 trka. Pored toga što vozi trka, Lindzi koja je visoka svega 162 centimetra i teška 48 kilograma je model agencije "MN2S". Na društvenim mrežama prati je milionski auditorijum. Pre godinu dana lansirala je sopstvenu kriptovalutu, "$LINDS", na platformi "Ralli", čime je postala prva žena profesionalni vozač trkaćih automobila koja je to učinila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track