SRPSKI SELEKTORI ZARATILI ZBOG LEPE ODBOJKAŠICE: Katarina Lazović bi uskoro iz Kine mogla da se preseli u Evropu
Foto: Printskrin/Instagram

svi je žele

SRPSKI SELEKTORI ZARATILI ZBOG LEPE ODBOJKAŠICE: Katarina Lazović bi uskoro iz Kine mogla da se preseli u Evropu

Ostali sportovi -

Katarina Lazović, jedna od najboljih odbojkašica na svetu i reprezentativka Srbije, mogla bi uskoro da se iz Kine vrati u Evropu.

Katarina Lazović
foto: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Devojka koja sa velikim uspehom igra za Peking, nedavno je u novogodišnjem intervjuu Kuriru otkrila da se lepo oseća u Kini. Međutim, završetak šampionata u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu se bliži kraju i ona bi uskoro mogla da se vrati na Stari kontinent.

Italijanski portal "Ivolleymagazine" piše da Katarina Lazović ima dve ponude iz Turske. Zanimljivo je da je žele klubovi koje sa klupe kao treneri predvode selektori odbojkaške reprezentacije Srbije. Tačnije, sadašnji i bivši.

Trofejni ženski odbojkaški klub iz Turske Vakif, čiji je trener novi selektor Srbije Đovani Gvideti, želi da angažuje Katarinu Lazović. Sa druge strane, za lepu Srpkinju zainteresovan je Fenerbahče, klub na čijoj klupi sedi Zoran Terzić, trofejni selektor Srbije u proteklom periodu.

Katarina Lazović
foto: Printskrin/Instagram

Igranje u Italiji nije nepoznanica za Katarinu Lazović. Ona je prošle sezone nosila dres Monce, ali je tokom leta dobila unosnu ponudu iz Kine i odlučila da se preseli u Peking.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track