NOVA POBEDA NOVOG BEOGRADA: Srpski šampion bolji od Jadrana iz Herceg Novog
Foto: VK Novi Beograd/Miroslav Todorović

dubrovnik

NOVA POBEDA NOVOG BEOGRADA: Srpski šampion bolji od Jadrana iz Herceg Novog

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i devetu uzastopnu pobedu u regionalnoj Premijer ligi.

U prvom meču četvrtog ovsezonskog turnira regionalnog takmičenja koji se održava u dubrovniku Novobeograđani su pobedili Jadran iz Herceg Novog sa (13:10).

Najzaslužniji za pobedu bio je Strahinja Rašović koji je u odlučujućim trenucima u završnici poslednje četvrtine kada se lomio rezultat postigao dva gola. Početak meča nije nagoveštavao neizvesnu završnicu. Novi Beograd je igrao izvanredno na startu i relativno lako je na poluvremenu stigao do četiri gola prednosti (7:3). Međutim, ekipa iz Herceg Novog nije pomišljala na predaju. Vaterpolisti Jadrana su sjajno odigrali treću deonicu i iskoristili neočekivan pad u igri ekipe trenera Živka Gocića,

U završnici treće četvrtine Jadran je uspeo da izjednači i pretio je sve do pet i po minuta pre kraja. Tada je na scnu stupi maestralni strahinja Rašoviću i u razmaku od samo 24 sekunde sa dva pogotka otklonio sve dileme oko pobednika.

Strahinja Rašović ujedno je bio i najefikasniji igrač u taboru Novobeograđana sa četiri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Dušan Mandić i Miroslav Perković. U redovima Jadrana bolji od ostalih bio je Danilo Radović sa tri postignuta gola.

U narednom meču koji je na program sutra od 18 sati i 45 minuta Novi Beograd igra protiv Juga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track