RODILA MU JE DETE, A SADA MU JAVNO PRETI DA ĆE MU UNIŠTITI KARIJERU: Razlog je prokleti novac i milioni koje zarađuje Amerikanac
Foto: Printscreen/Instagram

pukla ljubav

RODILA MU JE DETE, A SADA MU JAVNO PRETI DA ĆE MU UNIŠTITI KARIJERU: Razlog je prokleti novac i milioni koje zarađuje Amerikanac

Ostali sportovi -

Neverovatna priča dolazi iz Amerike. U glavnim ulogama su poznati i priznati sportista i njegova bivša devojka. Povod za njihov sukob je novac.

Amber Nikol
foto: Printskrin/Instagram

Glavni akter priče je poznati risiver (hvatač) Džamar Čejs, velika zvezda američkog NFL i njegova bivša devojka Amber Nikol. Ali, njihova priča je toliko poznata, da je samo jedna u nizu, kakvih ima na desetine u Evropi.

Džamar Čejs
foto: Printskrin

Amber Nikol je devojka je koja je dobila dete sa igračem Sinsinatija Džamarom Čejsom i sada od njega traži novac za alimentaciju. Pored toga, ona mu i preti kako će mu okončati karijeru kontroverznim snimcima ako joj ne bude isplatio traženu sumu. Navodno, Džamar Čejs ju je tukao dok je bila trudna, a NFL se oglušavao kako ranije, tako i sada, da se oglasi povodom ozbiljnog skandala.

- Gospodine Čejs. Znam te dobro i imam dosta toga protiv tebe. Prestani da izbegavaš odgovornost i sud. Znaš da imam snimke koji mogu da ti završe karijeru. Moj advokat će biti brzo kod tebe i ti znaš šta treba da radiš - jedna je od poruka koju je Amber uputila Džamaru, dok u drugoj kaže:

Džamar Čejs
foto: Printskrin

- Hoćete li da vam ovako ispričam sve horor priče koje sam imala s ocem mog deteta. Pokušala sam sa njim da se dogovorim van suda, ali ne ide.

Džamar Čejs
foto: Printskrin

Potom je Amber objavila i nekoliko printskrinova razgovora s NFL zvezdom. Tvrdi da ju je prebijao od batina i traži njegovo otpuštanje iz Sinsinati Bengalsa.

- Izbacite ga iz lige. Umorna sam od njegovih prebijanja i pretnji, nazivanja vlastitog deteta ku*kom. Nisi ti nikakav mušakarac! Ti si užasna osoba - poručila je Amber, a potom izbrisala sve objave i zaključala profil na Instagramu.

Džamar Čejsu jedan je od najboljih risivera u NFL ligi. Velika je zvezda, a kao peti pik biran je od strane Sinsinatija na draftu 2021. godine. Protekle sezone odigrao je samo 12 utakmica, jer je bio povređen. Privukao je pažnju javnosti nekim stvarima koje nemaju veze sa sportom, pitanje je samo koliko će to sve uticati na njega i njegovu karijeru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track