KARMA JE ČUDO! Pretio protivniku Izraelcu da će ga SPALITI KAO HITLER, pa dobio batine za pamćenje! Sledeći put će ćutati! (VIDEO)
Foto: Printscreen

UNIŠTIO GA

KARMA JE ČUDO! Pretio protivniku Izraelcu da će ga SPALITI KAO HITLER, pa dobio batine za pamćenje! Sledeći put će ćutati! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Da je nekada bolje ćutati, ako znaš da postoji mogućnost da ti se reči obiju o glavu, težim putem je saznao jedan MMA borac.

Kazahstanac Ilijas Sadikov odlučio je da na sramotan način vređa predstojećeg rivala, Izraelca Rafaela Aronova

Sadikov je uoči njihove borbe rivalu na društvenim mrežama slao fotografije Adolfa Hitlera i uz njih poruke 'ubiću te' i 'spaliću te kao što je ovaj tip palio', jasno aludirajući na Holokaust i zločine tokom Drugog svetskog rata.

Rafael Aronov, MMA
foto: Printscreen

Aronov je poručio da nema nameru da na sličan način odgovori rivali, a ubrzo je došao trenutak da uđu u oktagon.

Kazahstanac je definitivno zažalio što je razljutio rivala, pošto je dobio ozbiljne batine zbog kojih je sudija morao da prekine borbu.

Aronov je saterao Sadikova u ugao, snažnim udarcima ga oborio s nogu i onda nastavio da udara Kazahstanca pre nego što je sudija prekinuo borbu.

Sadikov se posle žalio da je sudija uticao na ishod borbe i zatražio je revanš, a Aronov je pobedu proslavio izraelskom zastavom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track