POKOJNI OTAC I MAJKA MI SE PREVRĆU U GROBU: Nastavlja se HAOS u srpskom sportu! Zvezdin trener odgovorio treneru Partizana
Foto: Printscreen/Youtube

BURNO

POKOJNI OTAC I MAJKA MI SE PREVRĆU U GROBU: Nastavlja se HAOS u srpskom sportu! Zvezdin trener odgovorio treneru Partizana

Ostali sportovi -

Trener OK Crvena zvezda, Nikola Matijašević, odgovorio je kolegi sa klupe Partizana, Bojanu Janiću.

Podsetimo, utakmica između večitih rivala iz koje su crveno-beli izašli kao pobednici, obeležio je sukob dvojice trenera.

Nakon utakmice, Janić je žestoko napao Matijaševića.

A, sa druge strane je stigao odgovor.

"Kao prvo, želeo bih da čestitam svojim igračima na sjajnoj utakmici i pobedi od 3:0 nad Partizanom u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa. Mnogi su nas bili otpisali nakon poraza u Novom Sadu, protiv ekipe Novi Sad Maneks, i govorili da je sezona gotova. Ušli smo u plej-of spremni i nastavićemo da ulazimo u svaki meč odlučno, sa ciljem da pobedimo Partizan u subotu", rekao je Matijašević.

Potom je objasnio svoje viđenje situacije.

"On je na 2:0 u setovima i 23-17 za nas došao do mreže i krenuo da prelazi i izgovorio toliko odvratnih uvreda, da mi se pokojni otac i majka prevrću u grobu. J...m ti mrtvu majku, mrtvog oca, ubiću te, matori konju... itd. Iskreno, nikad u karijeri nisam doživeo niti video takav prostakluk i takve uvrede. Imam 69 godina, prvoligaški sam trener od 1983. godine, osvojio sam titulu prvaka Francuske kao trener 1984, kada je Janić imao dve godine", poručio je trener Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track