BIVŠEG ŠAMPIONA SVETA ŽENA IZBACILA IZ KUĆE! Saznala da ima LJUBAVNICU, pa njegove stvari bacila u kante za đubre i sve SNIMILA!
Foto: Printscreen

surova osveta

BIVŠEG ŠAMPIONA SVETA ŽENA IZBACILA IZ KUĆE! Saznala da ima LJUBAVNICU, pa njegove stvari bacila u kante za đubre i sve SNIMILA!

Ostali sportovi -

Kada je saznala da je suprug vara, rešila je da mu servira surovu osvetu...

Čuvenog bokserskog šampiona, Endija Ruiza žena je izbacila iz rođene kuće kada je saznala da ima ljubavnicu.

Nakon što je slavni bokser uhvaćen sa Majeli Alonso, njegova dosadašnja nevenčana supruga Džuli Lemus, a kojom ima čak petoro dece, rešila je da stavi tačku na njihovu vezu.

Poručila mu je da nema nazad i da će od sada komunicirati samo preko advokata. Bokser je nekoliko puta do sada prevario svoju dragu i ona je prelazila preko toga zbog dece i opraštala mu neveru. Međutim, sada joj je prekipelo.

Izbacila ga je iz njihovog zajedničkog doma i nije se tu zaustavila. Rešila je da mu servira surovu osvetu... Snimala je kako skuplja sve njegove stvari i baca ih u kante za smeće, a onda izbacuje na ulicu.

Tako će Endi sada imati ozbiljne troškove. Moraće da kupi novu garderobu, pronađe sebi smeštaj i pobrine se za alimentaciju. Međutim, novac ne bi trebalo da predstavlja problem, jer je u karijeri zaradio oko 10 miliona dolara.

Nakon velikog skandala oglasio se i sam bokser, koji je pručio da će nastaviti da brine o svojoj deci i da će poštovati njihovu majku.

"Želim da napomenem da ću se uvek brinuti za dobrobit svoje dece i da ću uvek poštovati njihovu majku. Hvala vam puno na podršci i molim vas da poštujete moju privatnost" poručio je Ruiz.

Amerikanac meksičkog porekla 2019. godine šokirao je svet boksa kada je savladao favorizovanog Entonija Džošuu i preuzeo titule u IBF, WBA, WBO i IBO kategorijama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track