SUROVO UDARAO PROTIVNIKA U TELO I GLAVU, SUDIJA ODMAH PREKINUO BORBU: Kada vidite čiji unuk se borio sve će vam biti jasno (VIDEO)
Foto: Christopher Trim/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

UNIŠTIO GA!

SUROVO UDARAO PROTIVNIKA U TELO I GLAVU, SUDIJA ODMAH PREKINUO BORBU: Kada vidite čiji unuk se borio sve će vam biti jasno (VIDEO)

Ostali sportovi -

Deda mu je, prema mišljenju mnogih, najveći bokser svih vremena, brat mu je bokser koji pokazuje veliki potencijal, a on je odlučio da ne uđe u ring već u oktagon.

Bađo Ali Volš (24), unuk Muhameda Alija, uništio je protivnika u svojoj četvrtoj MMA borbi.

Bio je toliko dobar da je sudija morao da prekine borbu minut i po nakon njenog početka.

Bađo je ušao u oktagon sa Ajzeom Figuerom u Las Vegasu na večeri borilačke organizacije PFL.

Ovo je bila njegova treća pobeda u četvrtom nastupu, a do nje je došao tehničkim nokautom nakon što je rivalu zadao snažne udarce u telo i glavu.

Zanimljivo je da se Bađo Ali Volš tokom školovanja izuzetno uspešno bavio američkim fudbalom. Tri puta je bio šampion države sa svojim srednjoškolskim timom, a tokom tog perioda nijednom nisu izgubili utakmicu.

"Uzbuđen sam zbog prilike koju sam dobio u PFL. Odlučio sam se za MMA zato što možeš da oboriš protivnika, da se boriš na podu, šutiraš ih i slično", rekao je nedavno Ali Volš.

Jednom su ga pitali i da li misli da bi stil njegovog dede mogao da iskoristi u oktagonu,

"Puno se oslanjao na prednju nogu dok je bacao udarce, u MMA bi me stalno udarali po toj nozi. Pokušao sam tako, dobio po nozi i srušili su me. Ali mislim da imam njegovu brzinu, da je nju preneo na mene".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track