JEZIVO! PRETUČENI ATLETIČARI U CRNOJ GORI: Došli na pripreme, a napadnuti metalnim šipkama i RAZBIJENE IM GLAVE
Foto: Shutterstock

UŽAS

JEZIVO! PRETUČENI ATLETIČARI U CRNOJ GORI: Došli na pripreme, a napadnuti metalnim šipkama i RAZBIJENE IM GLAVE

Ostali sportovi -

Užasne vesti iz Crne Gore!

Dvojica mladih sportista AK Sarajevo napadnuti su i pretučeni sinoć u Baru, objavila je novinarka Al-Džazire, Arduana Pribinja.

Ona je dodala da je u incidentu povređen i njen sin koji je zadobio udarac metalnom šipkom u glavu, a njegov drug je prošao i još gore:

- Grupa od pet huligana u Baru napala je sinoć dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru došli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavu razbili metalnom šipkom, još je dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku fakturu jabučne kosti - napisala Arduana na društvenim mrežema i dodala:

- Deca otišla u trgovinu preko puta hotela da kupe sok jer će danas za Vaskrs sve biti zatvoreno. Prodavačica i njihova kolegica iz kluba su bili svedoci da ova dvojica nisu napravila ništa sto bi ih moglo isprovocirati. Jedino ako im nije zasmetao bosanski.

Dobra već je da su huligani već uhapšeni:

- Huligani, koji su odranije poznati policiji su privedeni. Nadam se da će biti i kažnjeni - napisala je novinarka.

Čeitiri maloletna lica iz Bara krivično će odgovarati za napad, pišu Vijesti i dodaju da je zbog ozbiljnosti povreda jedan dečak je transportovan u Klinički centar Crne Gore.

- Podneta je krivična prijava protiv dva maloletnika od 15 i dva od 17 godina zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje sa krivičnim delom teška telesna povreda - objavila je policija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track