LICE ANĐELA, A TELO ZVERI: Ova devojka je podelila SVET zbog njenog tela! Zovu je HULK! Da li vam se ovo sviđa?
Foto: Printscreen Instagram

neobična devojka

LICE ANĐELA, A TELO ZVERI: Ova devojka je podelila SVET zbog njenog tela! Zovu je HULK! Da li vam se ovo sviđa?

Ostali sportovi -

Vladislava Galagan, prelepa Ruskinja, rođena je i gradu Temruk u Krasnodarskoj oblasti pre 25 godina. Od malih nogu je obožavala sport.

Vladislava Galagan
foto: Printskrin/Instagram

Umesto da se okuša kao njene drugarice u ritmičkoj ili sportskoj gimnastici, Vladislava Galagan se odlučila za jedan totalno drugačiji sport, mada je do svoje 15 godine trenirala atletiku. Iako ima lice anđela i slovi za jednu od najlepših devojaka u svojoj zemlji, potpuno je deformisala svoje telo zbog bodibildinga.

Vladislava kaže da uživa u svojim bicepsima i tricepsima, izraženim mišičima na nogama, trbušnjacima, te da joj nimalo ne nedostaje ženstvenost, ali da joj smeta što je ljudi negativno komentarišu na društvenim mrežama.

Vladislava suprotstavlja naizgled nespojivo, ona ima telo ozbiljno građene amazonke i lice najlepše, najnevinije devojke. Duga sjajna tamna kosa, velike oči sa kovrdžavim trepavicama i šarmantan osmeh nekako ne idu uz najšira ženska ramena.

Prilikom odabira odevnih kombinacija, Vladislava stavlja akcenat na bicepse i dobro građene noge kako njena dostignuća ne bi ostala nezapažena.

Ova Ruskinja odnedavno živi u Pragu, a ima ogromnu popularnost na internetu, pošto je putem instagrama, jutjuba i fejsbuka prati više od 400.000 ljudi.

Visoka je 175 centimetara i teška 80 kilograma. Veliku pažnju poklanja ishrani, otkriva da ima pet obroka na dan.

- Zalažem se za zdravu ishranu, bez glutena ili palminog ulja, minimum aditiva i boja. Uvek se trudim da biram bio-proizvode. Naravno, ponekad se razmazim čokoladom ili čipsom, ali samo van sezone, i to uvek moram da nadoknadim dodatnim radom u teretani - jasna je Vladislava.

Zbog svoje specifične građe zaradila je čak i nadimak Hulk, a dok su mnogi impresionirani njenom figurom, drugi smatraju da je jednostavno preterala i da "ubija" svoju ženstvenost.

- Znam šta želim da radim sa svojim životom - rekla je Ruskinja.

Vladislava je dok je živela u Rusiji bila potpuno obična devojka, iako je već od 15 godine posećivala teretanu i radila naporne vežbe. Pravu transformaciju doživela je odlaskom u Zapadnu Evropu na studije. Tada se u Češkoj upoznala sa bodibildingom i odlučila da promeni svoj život.

Svoje fotografije postavlja na društvene mreže, a aktivno učestvuje i na takmičenjima. Prema onome što se može pronaći na internetu, Vladislavi dobro ide.

Samo na društvenim mrežama ona je do sada zaradila okruglo 1.000.000 evra, a uspela je da sebi obezbedi i nekoliko poslova vezano za modeling.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track