JEZIVO, REPREZENTATIVAC SRBIJE POSLAO DVOJICU IGRAČA U BOLNICU: Jednog je nokautirao nogom, a drugog je prosto samleo! (VIDEO)
Foto: nordphoto GmbH / Engler / imago sportfotodienst / Profimedia

horor scene

JEZIVO, REPREZENTATIVAC SRBIJE POSLAO DVOJICU IGRAČA U BOLNICU: Jednog je nokautirao nogom, a drugog je prosto samleo! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Utakmica rukometne Lige Evrope između Fuhse Berlina i Kadeten Šafhauzena privukla je veliku pažnju sportske javnosti, a u glavnoj ulozi bio je reprezentativac Srbije.

Dejan Milosavljev
foto: Andreas Gora / AFP / Profimedia

Klub iz glavnog grada Nemačke uspeo je da se plasira u polufinale, nakon što je pobedio Šafhauzen rezultatom 30:24, nadoknadivši minus iz prvog meča.

Susret je bio veoma zanimljiv i dinamičan, prštalo je na obe strane. Utakmicu su obeležile dve teške povrede rukomeša Kadettena. Obojica su završila u bolnici posle susreta sa golmanom Berlina Dejanom Milosavljevom, srpskim reprezentativcem.

Popularni Banda prvo je u nekontrolisanom padu posle sudara sa svojih 135 kilograma pao na Lukasa Herburgera. Intervenisali su lekari oba tima, a Nemac je morao u bolnicu na preglede.

Dejan Milosavljev
foto: Printskrin/Jutjub

Nedugo zatim, Dejan Milosavljev nogom je srušio Zorana Markovića, Švajcarca srpskih korena, koji je iz kontranapada uskočio duboko u "šest metara", tzv. golmanski prostor. Nesrećni Marković nezgodno je pao i ostao nepomično da leži.

Mnogi su pomislili na ono najgore, uleteli su lekari i uspeli da vrate u život Zorana Markovića. U tim trenucima bilo je jezivo gledati dešavanja na rukometnom tarafleksu. Dejan Milosavljev se poneo viteški, nastojeći da pomogne nesrećnom kolegi kojeg je nehotice povredio.

Dejan Milosavljev
foto: nordphoto GmbH / Engler / imago sportfotodienst / Profimedia

Sudije su odmah isključile Dejana Milosavljeva, koji je prihvatio odluku. Zanimljivo, i sam Milosavljev se prilikom te intervencije povredio, jer mu je stradalo levo stopalo.

Intervenciju Dejana Milosavljeva i pravi nokaut nogom možete videti u sledećem videu:

Dobre vesti su da su obojica rukometaša Šafhauzena posle detaljnih pregleda u bolnici dobili nalaze da su dobro. Zajedno sa ostatkom ekipe vratili su se u Švajcarsku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track