POČINJU BORBE ZA TITULU: Novi Beograd protiv Partizana u polufinalu plej-ofa!
Foto: VK Novi Beograd / Miodrag Todorović

VATERPOLO

POČINJU BORBE ZA TITULU: Novi Beograd protiv Partizana u polufinalu plej-ofa!

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Novog Beograda u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije igraće protiv Partizana, a prvi meč u seriji koja se igra na dve pobede, zakazan je za subotu na bazenu SC „11. april“, sa početkom u 19 časova i 45 minuta. Biće to šesti ovosezonski duel ove dve ekipe ove sezone u svim takmičenjima, a Novebograđani su do sada imali maksimalan učinak.

Protivnik nam je dobro poznat. Partizan je veliki klub, sa izuzetnom bogatom tradicijom i zato uvek zahteva pojačan respket i dodatan oprez“, rekao je na konferenciji za medije pomoćni trener Novog Beograda Đorđe Filipović i potom dodao:

Mnogo puta smo se sa njima sastajali ovoe sezone i protiv njih nije lako igrati. Reč je o veoma mladoj i poletnoj ekipi, koja forsira brz vaterpolo sa odličnom igrom u tranziciji. Imaju nekoliko veoma mladih i izuteno perspektivnih igrača koji je i te kako skreću pažnju na sebe. Prethodnih dana imali smo pojačan intezitet rada na treninzima i želim da pohvalim igrače koji su imali odličan pristup. Nadam se da ćemo taj dobar rad valorizovati i kroz dobre rezultate u finišu sezone“, konstatovao je Filipović.

Prvotimac Novog Beograda Viktor Rašović ne krije da je pred njegovom ekipom vrlo zahtevna utakmica:

Istina je da se dobro poznajemo, pa nekih posebnih tajni svakako neće biti. Partizan je vrlo mlada ekipa, ali koja poseduje veliki potencijal. Imaju vrlo talentovane igrače i najopasniji su iz kontranapada. Potrudićemo se da zabeležimo dobar rezultat“, istakao je Rašović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track