ONA JE NAJVRELIJA ODBOJKAŠICA NA SVETU! Zbog velikih grudi nije mogla da se bavi sportom, a sada je priznala da li ima silikone!
Foto: Instagram/kaylasimmmons

ludilo

ONA JE NAJVRELIJA ODBOJKAŠICA NA SVETU! Zbog velikih grudi nije mogla da se bavi sportom, a sada je priznala da li ima silikone!

Ostali sportovi -

Sestre bliznakinje Kejla i Kejt Alves zbog fizičkog izgleda privlače veliku pažnju, a već godina unazad važe za najlepše odbojkašice sveta.

Kejla Simons je poznata influeserka, na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca a pošto je odbojku zapostavila, novac zarađuje preko "OnlyFans-a".

Atkraktivna Brazilka je priznala da je odbojkom prestala da se bavi zbog ogromnih grudi, a putem Jutjuba je odgovarala na brojna pitanja svojih fanova, pa je ova tema jednostavno bila nezaobilazna.

Mnogi fanovi misle da Kejla ima silikone, a ona je sada stavila tačku na tu priču, i otkrila da je na njoj sve prirodno.

- Imam nula silikona, sve je prirodno i muka mi je od odgovaranja na to pitanje. Ali da, sve je prirodno - odgovorila je obdarena Kejla.

Priznala je Simons da je kao tinejdžerka želela da smanji grudi kako bi mogla da se bavi odbojkom.

- Smešno je, pošto sam u srednjoj školi želela da imam manje grudi. To sam htela jer bi mi bilo mnogo lakše da igram odbojku tako, ali nisam dobila ono što sam htela. Međutim, sada ne mogu da skačem toliko visoko niti da trčim brzo, da ronim, sve je teže - ističe Kejla.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja