UHAPŠEN HASBULA MAGOMEDOV: Blokirao auto-put kako bi URADIO OVO, policija ga odmah privela! NEVEROVATNO KAKVA BAHATOST (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

INCIDENT

UHAPŠEN HASBULA MAGOMEDOV: Blokirao auto-put kako bi URADIO OVO, policija ga odmah privela! NEVEROVATNO KAKVA BAHATOST (VIDEO)

Ostali sportovi -

Hasbula Magomedov, dvadesetogodišnji mladić iz Rusije završio je iza rešetaka, javljaju svetski mediji među kojima i španska "Marka".

Ambasador UFC-a i senzacija na društvenim mrežama je navodno uhapšen u svom rodnom Dagestanu, u ruskoj republici, zbog višestrukih prekršaja u vožnji u kojima je učestvovala grupa prijatelja tokom proslave venčanja, javlja "Marka".

Dvadesetogodišnji "mini Habib" i njegovi prijatelji blokirali su glavni put da bi kupili krofne. Hasbula se na društvenim mrežama izvinio za incident. Obećao je da to više nikada neće učiniti i potvrdio da nije on vozio.

Hasbula Magomedov
foto: Printscreen/Instagram

Ovaj simpatičan mladić iz Dagestana na društvenoj mreži Instagram ima preko sedam miliona pratilaca.

Poznat je po prijateljstvu sa Habibom Nurmagomedovom, legendom UFC-a, a prema pojedinim izvorima, na najbolji mogući način je iskoristio svoju popularnost kako bi zaradio ozbiljne svote novca.

(Kurir sport/Marka)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track