VOJVODINA OSVOJILA TRIPLU KRUNU: Lalama pripao i Kup Srbije!
Foto: Starsport

rukomet

VOJVODINA OSVOJILA TRIPLU KRUNU: Lalama pripao i Kup Srbije!

Ostali sportovi -

Rukometaši Vojvodine osvojili su Kup Srbije

Novosadska ekipa bila je bolja u dvomeču finala nacionalnog Kupa i na Slanu baru nosi ovaj prestižni trofej, treći ove sezone.

Pančevački Dinamo slavio je u drugom susretu rezultatom 31:30, ali je zbog pobede od šest golova razlike u prvom susretu 28:22.

Dinamo je do pobede u večerašnjem meču predvodio Marko Perović sa osam pogodaka, dok se kod Vojvodine izdvojio Gregor Ocvirk sa sedam golova.

Vojvodina posle ARKUS lige i EHF Kupa osvojila i titulu namenjenu pobedniku Kupa Rukometnog saveza Srbije.

Već sada najuspešniji trener u Srbiji ove godine, Boris Rojević, presrećan je zbog toga šta su njegovi saradnici i on postigli sa ekipom Vojvodine, ali pored tri trofeja ne zaboravlja i četvrti osvojen u prvom delu sezone, Svesrpski Kup.

Naši ljudi u Republici Srpskoj i sve ono što nas kroz rukomet spaja je toliko važno i veliko da se ne sme zaboraviti, čime je ovaj Kup danas četvrti osvojen trofej ove sezone. Prezadovoljan sam zaista, ali nije bilo lako. Imali smo u početku i finansijskih problema, počeli sa jednim sastavom, u međuvremenu promenili 10 igrača. U tom momentu sam i odlučio da teška srca napustim reprezentaciju da bih mogao da se posvetim samo klubu i da probamo da napravimo ovo što smo napravili. Presrećan sam i hvala mojim momcima koji su me trpeli sve vreme da bismo na kraju zasluženo slavili na svim frontovima.”

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track