SPEKTAKL U BAČKOJ PALANCI: Ovo su rezultati zvaničnog merenja pred Armmada 5
Foto: Armmada 5

MMA

SPEKTAKL U BAČKOJ PALANCI: Ovo su rezultati zvaničnog merenja pred Armmada 5

Ostali sportovi -

Uoči sutrašnjeg spektakla u Bačkoj Palanci, izvršeno je zvanično merenje u Bora River beach baru. Borci su imali izuzetno teške pripreme, došli u najboljoj formi i potvrdili dogovorene težinske kategorije.

ARMMADA 5 se održava u sportskoj hali „Tikvara“, sa početkom u 21h, a ulaz na sutrašnji spektakl je besplatan. Imajući u vidu činjenicu da za svako izdanje Armmada promocije postoji ogromno interesovanje publike, organizatori apeluju na sve posetioce da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez svog mesta.

Očekuje nas veliki internacionalni spektakl sa izvarednim fight card-om koji popunjavaju borci iz Srbije, Rumunije, Crne Gore, Severne Makedonije, Engleske i Uzbekistana. Poslasticu za ljubitelje MMA sporta donosi glavna borba petog izdanja naše najbolje promocije, Armmada, koja će se održati u heavyweight kategoriji, između našeg najperspektivnijeg teškaša, Jovana Leke i izuzetnog hrvatskog teškaša, Vlade Neferanovića. Takođe, publika će imati priliku da posmatra izuzetnu borbu u ženskoj konkurenciji, između naše Marine Spasić i engleskinje Indi Brajar.

Armmada 5 se održava u sportskoj hali „Tikvara“, sutra (subota, 8.7.2023.) sa početkom u 21:00 uz direktan TV prenos na Arena Fight kanalu.

Luka Lakić ( 84,15 kg ) vs Milan Kukalj ( 84,05 kg )

Danijel Jaganjac ( 83,85 kg ) vs Liviu Bacalov ( 81,50 kg )

Dušan Zeljko ( 70,15 kg ) vs Risto Dimitrov ( 70,4 kg )

Marina “The Serbian Queen” Spasić ( 57,2 kg ) vs Indy „The Fire“ Briar ( _?_ kg )

Zoran Zeljko ( 84,1 kg ) vs Zoran „Traktor“ Đođ ( 83,35 kg )

Co-Main Event:

Miljan Zdravković ( 61,45 kg ) vs Amirjon „Motivator“ Gafurov ( 62,7 kg )

Main Event:

Jovan Leka ( 114,0 kg ) vs Vlado Neferanović ( 113,0 kg )

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track