MMA BOMBA U POLJSKOJ: Zvezda slavi Stošića, pao div Vojčak, juriš na šampionski pojas!
Foto: Privatna Arhiva

MMA BOMBA U POLJSKOJ: Zvezda slavi Stošića, pao div Vojčak, juriš na šampionski pojas!

Ostali sportovi -

Kakva nedelja... Strašna nedelja boraca MMA kluba Crvena zvezda! Posle trijumfa Marine Spasić nad Britankom Indi Brajari u ženskoj konkurenciji, iz Poljske odjeknula nova bomba.

Zvezdina superzvezda Darko Stošić, u svom drugom nastupu za beogradske crveno-bele, ponizio je do sinoć savršenog Stefana Vojčaka pred njegovom publikom.

Fenomenalni Vojčak se sve do treće runde držao u životu u nameri da iz sedmog profi meča nastavi uspešan niz (6-0), ali je onda kao tajfun oktagonom protutnjao naš najbolji MMA fajter. Stošić je na raznorazne načine obarao i udarao poljskog diva i na kraju mu naneo nesagledivu štetu - dovoljnu za veliki trijumf.

Pokazao je Darko da je na nedavnom Brave CF porazom u Beogradskoj areni protiv Bahreinca Gazieva samo imao loš dan, a da je protiv Vojčaka pokazao svetsku klasu kojoj dugi niz godina pripada.

Darko Stošić
foto: Privatna Arhiva

Velikim kambekom Stošić sada o svemu sam odlučuje i dolazi u poziciju da izazove šampiona. Uz koordinaciju ljudi iz kluba, uz predsednika Acu Đorđevića i trenera Slobodana Maksimovića Limpa i ostatkom MMA "drim tima", Zvezdin as Darko Stošić dolazi u situaciju da se bori za šampionski pojas!

Do tada,beogradska publika će u "Areni" 4. novembra, imati priliku da gleda još jedan atraktivan nastup svog miljenika i Zvezdinog najvećeg ratnika. Ime rivala će naknadno biti određeno.

Crvena zvezda se za kratko vreme vinula u MMA orbitu, baš kao što su njeni čelnici smelo najavljivali pre samo nekoliko meseci. Gazi Zvezda, melje Zvezda, sa ciljem da postane najveći evropski klub. Već sada prisustvujemo istoriji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track