ZARAĐIVAO JE MILIONE A SADA GA NIKO NE ŽELI: Ubija medvede, zabavlja se SEJUĆI SMRT i navlači GNEV čitave planete (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

ZARAĐIVAO JE MILIONE A SADA GA NIKO NE ŽELI: Ubija medvede, zabavlja se SEJUĆI SMRT i navlači GNEV čitave planete (FOTO)

Ostali sportovi -

Poznati NFL igrač Karson Venc pohvalio se na društvenim mrežama da je ubio medveda, ali njegov potez je samo izazvao gnev naroda.

Američki sportista objavio je fotografiju na kojoj pozira sa samostrelom u rukama na lešu crnog medveda kojeg je ubio na Aljasci.

Venc je medveda nazvao "neverovatnom životinjom", a njegova je objava izazvala brojne, uglavnom negativne reakcije ljubitelja životinja.

"Imao sam priliku da uočim i uhvatim crnog medveda na jednom od naših novih omiljenih mesta na zemlji, Aljasci. Neverovatno putovanje i neverovatna životinja", napisao je Amerikanac u opisu posta.

Iako je na Aljasci legalno loviti životinje, to nije sprećilo ljubitelje istih da osuju paljbu po Vencu.

''Da si bio tako precizan u dodavanju lopte kao što si sa samostrelom, ne bi danas bio bez kluba'', glasio je jedan od komentara.

Venc je od 2016. do 2020. igrao za Filadelfija Iglse, potom je proveo jedno vreme u Indijanapolis Koltsima i Vašington Komandersima. Trenutno nema klub, pa je zamenu za sport pronašao u lovu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja