SLAVNA ODBOJKAŠICA U AGONIJI - PRETI JOJ PACIJENT SA PSIHIJATRIJE: Naći ću te, poliću ti lice kiselinom!
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

potresno

SLAVNA ODBOJKAŠICA U AGONIJI - PRETI JOJ PACIJENT SA PSIHIJATRIJE: Naći ću te, poliću ti lice kiselinom!

Ostali sportovi -

Hande Baladin je turska odbojkašica koja već izvesni vremenski period igra odbojku Turskoj, i standardni je reprezentativac te zemlje. Ona se suočila sa ozbiljnim problemom, a to su pretnje od strane jednog muškarca.

Ceo slučaj je Hande prijavila policiji, a izgleda da je u pitanju bio Mustafa N. pacijent psihijatrijske bolnice, kog je policija brzo locirala i uhapsila.

"Naći ću ti auto, pratiću te. Kod kuće, na putu, bilo gde. Ali ja ću te pronaći i baciću ti kiselinu u lice.", napisao je on u jednoj poruci, a slične pretnje su odbojkašici stalno stizale.

Muatafa je trenutno uhapšen, a prvi iskaz je već dat.

On je pokušao da se opravda, tako što je rekao da devojci nije hteo da naudi, već da je odgovori od njene saradnje sa kompanijom energetskih pića.

"Video sam Hande i zaključio da je ona zaštitno lice te kompanije. Stoga sam pokušao da je kontaktiram i uverim da odustane od ovog projekta. Glavno mi je bilo ne videti te dosadne transparente. U procesu komunikacije počeo sam da osećam emotivnu povezanost s devojkom, ali nisam hteo da joj nanesem bilo kakvo stvarno zlo", izjavio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track