MISTERIJA NESTANKA 10 RUKOMETAŠA U HRVATSKOJ: Već sedam dana NI TRAGA, NI GLASA od njih... Jedan detalj u celoj priči NEOBJAŠNJIV!
Foto: Shutterstock, Nestali.hr

ŠTA SE DEŠAVA

MISTERIJA NESTANKA 10 RUKOMETAŠA U HRVATSKOJ: Već sedam dana NI TRAGA, NI GLASA od njih... Jedan detalj u celoj priči NEOBJAŠNJIV!

Ostali sportovi -

Čak desetorica rukometaša Burundija nastala su u Hrvatskoj pre sedam dana, a i dalje nema apsolutno nikakvih informacija o njima!

Da sve bude potpuno čudno - hrvatski mediji se više ne bave ovom temom, pa tako ne postoji nikakva vest o njima, osim da su nestali. Gotovo je neverovatno da je sve ostalo na tome da su oni nestali...

Ceo slučaj je zainteresovao i brojne svetske medije, pa tako Gardijan u današnjem tekstu donosi priču da se o njima i dalje traga.

Hrvatska Policija, policija
foto: Shutterstock, Ilustracija

Oni pišu kako su rukometaši možda sve pažljivo isplanirali kako bi zatražili azil u nekoj od evropskih država.

I iz Burundija su reagovali i zatražili pomoć nadležnih organa:

- U šoku smo. I federacija i roditelji ovih mladih igrača mole sve koji su u mogućnosti da nam pomognu - rekao je predsednik Rukometnog saveza Burundija Dofin Nikobamje.

Ovo su nestali rukometaši, svi su rođeni 2006. godine

Burundi, rukometaši Burundija
foto: nestali.hr

Zaista je veliko pitanje kako se ni posle sedam dana nije ušlo u trag nestalim sportistima. Da je reč o jednom ili dvojici verovatno bi to bilo teže, ali ovde se radi o grupi od čak njih desetorice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track