ONA JE NAJJAČA ŽENA NA SVETU, ZOVU JE TERMINATOR: U jednom danu oborila je ruku DESETORICI! Ona prosto uništava MUŠKARCE (VIDEO)
Foto: screenshot Youtube

carica

ONA JE NAJJAČA ŽENA NA SVETU, ZOVU JE TERMINATOR: U jednom danu oborila je ruku DESETORICI! Ona prosto uništava MUŠKARCE (VIDEO)

Ostali sportovi -

Za žene kažu da su lepši i nežniji pol, što svakako i jesu. Međutim, jedna devojka je na plaži u Majamiju pokazala zašto je se plaše muškarci.

Irina Gladkaja
foto: Printskrin/Jutjub

Devojka iz Rusije Irina Gladkaja (37) svetski je šampion u obaranju ruku. Zovu je "Ruski terminator" i "Crni dijamant", a ona prosto uništava muškarce u ovoj veoma teškoj disciplini. I to u kupaćem kostimu. Nemoguće je pobediti lepu Irinu. Postala je legenda.

Video sa devojkom iz Rusije Irinom Gladkajom sa jedne plaže na Floridi u Americi, postao je viralan na Jutjubu.

Postavljen je pre dve godine, a već je dobio više od 61 milion pregleda. Ima 519.000 lajkova.

Video je snimljen na plaži u Majamiju, na kojem Irina naizmenično tuče muškarce u rvanju ruku. Niko ne može da izađe na kraj sa njom. U tom videu obara ruke svakom muškarcu, a prodefilovalo ih je sigurno više od 15.

Irina Gladkaja je profesionalna takmičarka u obaranju ruku, zaslužni majstor sporta Rusije. Ona je 13-struki šampion sveta u ovom sportu. Preko instagrama prati je više od 107.000 ljudi.

Ruskinja na društvenim platformama objavljuje svoje pobede sa raznih takmičenja, ali i fotografije sa potnatim ličnostima, a jedna od njih je i čuveni glumac iz Amerike Stiven Sigal. Po obrazovanju je pravnica, visoka je 167 centimetara i teška 75 kilograma.

U jednom od intervjua ispričala je kako je počela da se bavi obaranjem ruke:

- U školi, kada sam imala 15 godina, profesor fizičkog vaspitanja održao je mini takmičenje za klupom, a najjača devojčica je tada morala da ide na školski sportski dan, da se takmiči u obaranju ruke za školu - otkrila je Irina i dodala:

- Tamo me je trener primetio i predložio mi da to uradim profesionalno. I tako je krenulo.

Ovo je taj video sa plaže u Majamiju, gde je lepa Irina napravila pravi dar-mar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track