UROŠ BRKIĆ KAO URAGAN! JOŠ JEDNA POBEDA, SADA U CAZINU! Srpski as pred šampionskom TITULOM u šampionatu Centralne Evrope!
Foto: Privatna Arhiva

Nezaustavljiv

UROŠ BRKIĆ KAO URAGAN! JOŠ JEDNA POBEDA, SADA U CAZINU! Srpski as pred šampionskom TITULOM u šampionatu Centralne Evrope!

Ostali sportovi -

Današnja brdska auto trka održana u Cazinu donela je veliki uspeh srpskom automobilisti Urošu Brkiću. On je osvojio prvo mesto u klasi E2-SC sa svojim prototipom Norma M20F, što ga je dodatno približilo osvajanju šampionata centralne Evrope (CEZ)! Trenutno vodi sa ubedljivih 30.5 bodova prednosti nad drugoplasiranim takmičarom, a do kraja šampionata ostaju još dve trke.

Nakon trijumfa u Cazinu, Uroš Brkić je sada u odličnoj poziciji da osvoji šampiinsku titulu. Naredno takmičenje će se održati u Makedoniji, dok će finalna trka biti vožena u Austriji.

Uroš Brkić
foto: Privatna Arhiva

Brkić je pokazao izuzetnu posvećenost tokom cele sezone, te je sa nestrpljenjem očekuje završnicu šampionata. Na današnjoj trci učestvovalo je ukupno 62 takmičara iz sedam zemalja, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Mađarsku, Slovačku, Češku, Poljsku i Srbiju. Madjarski takmičar Laslo Sas ostvario je pobedu u generalnom plasmanu, postavivši novi rekord staze sa svojom formulom Reinard 3000. Sas je stazu dugu 3870 metara prošao za neverovatnih 2:04.590, demonstrirajući izuzetne vozačke veštine i brzinu.

Uroš Brkić
foto: Privatna Arhiva

Uroš Brkić i njegova Norma M20F su svakako pobrali aplauze pokraj staze na današnjoj trci. S nestrpljenjem iščekujemo naredne trke i uzbudljivu završnicu šampionata centralne Evrope.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track