NEMA ZEZANJA SA JOKIĆIMA - EVO KAO BIJE BRAT DVOSTRUKOG MVP: Skor Nemanje Jokića u ringu je PERFEKTAN - sa njim nema šale! (VIDEO)
Foto: AP

MMA

NEMA ZEZANJA SA JOKIĆIMA - EVO KAO BIJE BRAT DVOSTRUKOG MVP: Skor Nemanje Jokića u ringu je PERFEKTAN - sa njim nema šale! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Rođeni brat najboljeg srpskog košarkaša Nikole Jokića oprobao se u MMA ringu u Americi, a njegov skor u ovom sportu je - perfektan!

Nemanja je karijeru započeo sa četiri vezana nokauta.

Prvi meč u MMA ispratio je i njegov mlađi brat Nikola koji tada nije bio vlasnik NBA prstena i dvostruki MVP.

Inače, Nemanja je često u centru pažnje i na Nikolinim košarkaškim mečevima i više puta je bio tema u američkim medijima.

Nemanja Jokić je i sam dugo igrao košarku, nastupajući tri sezone za koledž ekipu Detroit Mersi, nakon čega je promenio sport.

Bio je, potom, MMA borac, i to vrlo uspešan, a kasnije je pričao zbog čega je njegova košarkaška karijera trpela.

"Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo", iskren je bio u jednom razgovoru za medije.

Nemanja i Strahinja Jokić, inače, često skreću pažnju na sebe i žarom kojim brane svog brata i staju na njegovu stranu zbog Nikolinih sukoba na košarkaškom terenu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track