ŠUMAHEROV BLIZAK PRIJATELJ REŠIO DA PROGOVORI POSLE 3.500 DANA: Njegova izjava o stanju slavnog sportiste UZNEMIRILA JAVNOST!
Foto: Reuters

otvoreno

ŠUMAHEROV BLIZAK PRIJATELJ REŠIO DA PROGOVORI POSLE 3.500 DANA: Njegova izjava o stanju slavnog sportiste UZNEMIRILA JAVNOST!

Ostali sportovi -

Nakon stravične nesreće koju je doživeo na skijanju krajem 2013. godine, sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher potpuno je izolovan od javnosti.

Njegovo zdravstveno stanje gotovo čitavu deceniju je pod velom misterije, jer zvaničnih medicinskih izveštaja nema. Šumaher je zbog teških povreda glave šest meseci bio u indukovanoj komi, nakon toga je prebačen na kućno lečenje i godinama se nalazi u porodičnoj vili na jezeru Ženeva.

Niko osim članova porodice i najbližih prijatelja ne zna kakvo je zaista njegovo zdravstveno stanje.

Novinar i prijatelj slavnog sportiste, Rožer Benoa, u razgovoru za švajcarski "Blik" otkrio je detalje koji su prilično uznemirili Šumaherove fanove.

Na pitanje kako je Mihael, usledio je šokantan odgovor.

"Na to pitanje postoji samo jedan odgovor, a to je onaj koji je njegov sin Mik dao u jednom od retkih intervjua 2022. godine. Rekao je tada: 'Dao bih sve da mogu da razgovaram sa tatom'. Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac više od 3500 dana nakon nesreće. Beznadežan slučaj", rekao je Benoa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track