NAJVEĆI ZAVODNIK MEĐU SPORTISTIMA: Suprugu prevario TAČNO 121 put! Ona mu uprkos svemu spasla život!
Foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Sport ne pamti ovakvog ženskaroša

NAJVEĆI ZAVODNIK MEĐU SPORTISTIMA: Suprugu prevario TAČNO 121 put! Ona mu uprkos svemu spasla život!

Ostali sportovi -

Tajger Vuds je možda najveći golf igrač svih vremena, ali je definitivno stručnjak za upropašćavanje brakova i veza.

Vuds je imao ogroman broj žena pored sebe, bilo je poznatih i manje poznatih žena, on jednostavno nije birao. Svakako je najpoznatija među njima slavna skijašica Lindzi Von.

Imao je Amerikanac dve porno glumice kraj sebe, Holi Sampson i Devon Džejms. Pored njih, tu su bile hostese, manekenke, menadžerke, studentkinje, sportistkinje...

U jednom trenutku je rešio da se oženi. Zaljubio se u atraktivnu Šveđanku Elin Nordegren, sa kojom je dobio dvoje dece. Ali ga ni to nije smirilo. Tokom braka je nesrećnu Erin prevario čak 121 put. Uprkos tome, čak mu je jednom prilikom spasla život. Prethodno ga je jurila golf palicom po kući jer mu je pronašla poruke sa drugom ženom u telefonu. On je uspeo da pobegne iz kuće, seo u automobil i velikom brzinom se slupao. Elin ga je na kraju spasla tako što je pozvala Hitnu pomoć, a sama je razbila staklo i pomogla da se izvuče iz slupanog automobila.

Supruga mu je praštala sve i svašta, ali prevaru sa 21-godišnjom ćerkom njihovog prvog komšije nije mogla. Odlučila je da se razvede i uzela mu je "crno ispod nokta". Odlukom suda osiromašila ga je za oko 350 miliona dolara.

Vuds je, ne zbog para, činio sve da vrati Erin, ali je taj voz odavno otišao. Izvori bliski slavnom golferu govore da se on nikada nije oporavio od tog raskida.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track