OTVORILA MU SE RANA NA GLAVI, PRIZOR JE JEZIV: Brazilac je morao da otkaže revanš Mahačovu! Ništa od MMA spektakla! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

devet šavova

OTVORILA MU SE RANA NA GLAVI, PRIZOR JE JEZIV: Brazilac je morao da otkaže revanš Mahačovu! Ništa od MMA spektakla! (FOTO)

Ostali sportovi -

Čarls Oliveira, jedan od najpoznatijih MMA boraca, morao je da otkaže revanš sa Rusom Islamom Mahačovim.

Čarls Oliveira
foto: Printskrin/Instagram

Razlog je jeziva povreda tokom žestokog sparinga. Naime, Čarls Oliveira silno je želeo da se revanšira Islamu Mahačovu 21. oktobra u Abu Dabiju, ali... Pre godinu dana, ruski borac iz Dagestana pobedio je Brazilca gušenjem u drugoj rundi.

Čarls Oliveira
foto: Printskrin/Telegram

Nažalost, osvete neće biti, barem ne još neko vreme. Oliveira je zadobio duboku posekotinu iznad desnog oka, tako da mu se rana bukvalno otvorila. Sa takvom povredom nije bilo šanse da učestvuje u borbi.

Sam Oliveira se oglasio posle svega.

- Mnogi već znaju šta se dogodilo. Povukao sam se sa liste UFC Abu Dabija zbog onoga što se desilo na mom poslednjem treningu u Brazilu. Ne mogu da se borim sa tako ozbiljnim rezom. Trebalo mi je devet šavova i nisam siguran da mogu da se izlečim za tako kratko vreme i da se borim kako treba - rekao je Brazilac i nastavio:

- Zajedno sa UFC i svojim timom odlučili smo da se povučemo iz borbe. Mnogi ljudi me sada osuđuju, ali ne mogu da uđem u ovu borbu 80% spreman. Ova borba je veoma važna za mene, mnogo toga je u igri i moram da budem 100% ili čak 120% spreman za nju.

Islam Mahačev, Islam Mahačov
foto: Printskrin/Instagram

UFC je brzo pronašao zamenu za Čarlsa Oliveiru, pa će Islam Mahačov raditi meč protiv Aleksa Volkanovskog. Rus i Australijanac su se borili u februaru 2023. u Pertu i Mahačov je slavio u gostima posle pet rundi, jednoglasnom odlukom sudija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja