SUSRET MINISTRA SA KAPITENOM REPREZENTACIJE I PREDSEDNIKA SAVEZA: Gašić napravio prijem za Babića i Borovčanina
Foto: MUP

BOKS

SUSRET MINISTRA SA KAPITENOM REPREZENTACIJE I PREDSEDNIKA SAVEZA: Gašić napravio prijem za Babića i Borovčanina

Ostali sportovi -

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić napravio je prijem za pripadnika MUP-a, člana jedinice za zaštitu i obezbeđenje ličnosti (JZO) Vladana Babića, koji je inače i kapiten muške seniorske bokserske selekcije Srbije, povodom osvajanja medalje na Kupu Evrope u Budvi.

Kapiten Srbije se zahvalio ministru Gašiću na uslovima koje on i njegove kolege imaju za treninge.

- Ogromna zahvalnost ministru i Ministarstvu unutrašnjih poslova na najsavremenijim mogućim uslovima za treninge koje imamo i koji su nam non stop na raspolaganju kako bi maksimalno bili spremni za sva takmičenja na koja odlazimo uvek sa najvećim mogućim stepenom motivacije i želje za trijufmom pod zastavom naše Srbije – rekao je Babić.

1 / 6 Foto: MUP

Ministar Gašić se zahvalio kapitenu Srbije Vladanu Babiću na tome kako sa punim srcem se takmiči i brani boje Srbije i jedinice MUP-a kome pripada.

Prijemu je prisustvovao i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin koji je istakao da je od izuzetno velikog značaja podrška Ministarstva unutrašnjih poslova svim sportistima. Ne samo bokseri već svi pripadnici MUP-a su po prirodi svog posla u sportskoj formi. Dogovoreno je da se u budućnosti saradnja MUP-a i Bokserskog saveza Srbije proširi, a ministar Gašić je učinio veliko delo i sama njegova podrška je od velikog značaja za kapitena bokserske selekcije Srbije Vladana Babića koji je ovom prilikom ministru uručio zastavu Srbije kojom je bio ogrnut na pobedničkom postolju prilikom dodele medalje na Kupu Evrope.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

KAKVO DRUŠTVO! Vulin sa legendarnim bokserom Rojem Džonsom Juniorom prati boks meč

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track