SRPSKI MMA BORAC U POLUFINALU SVETSKOG PRVENSTVA, SUTRA U RINGU SA GADŽI GADŽIJEVIM: Ogroman uspeh našeg Stefana Savića! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Twitter

MMA

SRPSKI MMA BORAC U POLUFINALU SVETSKOG PRVENSTVA, SUTRA U RINGU SA GADŽI GADŽIJEVIM: Ogroman uspeh našeg Stefana Savića! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Srpski MMA borac Stefan Savić napravio je večeras veliki uspeh za srpski sport pošto je napravio izvanredan uspeh i plasirao se u polufinale Svetskog prvenstva!

Danas popodne plasirao se u četvrtfinale Svetskog prvenstva koje se održava u Albaniji, ali posle samo nekoliko sati pauze ponovo je ušao u oktagon u četvrtfinale.

U vrhunskoj borbi pobedio je šampiona Afrike Maria Stefana iz Angole i plasirao se u polufinale koje se igra sutra!

- Ušao sam u meč četvrtfinala sa velikim ambicijama. Svestan sam bio da je preko puta mene snažan protivnik, ali sam verovao u pobedu. Nisam osećao strah i znao sam da imam šansu. Iskoristio sam priliku i sutra se borim za finale. Hvala svima koji su me podržali, Sindikatu Ujedinjeni kolektiv policije i ostalim prijateljima. Sutta zajedno idemo u novu borbu - izjavio je srpski borac za Kurir.

1 / 4 Foto: Printscreen

Pogledati današnji četvrtfinalni Stefanov meč.

U Tiranu je doputovalo 5 srpskih reprezentativaca, od kojih je još Stefan u igri za medalje i nije izgubio nijedan meč. Sutra se za finale Svetskog prvenstva bori protiv Gadži Gadžijeva, koji je svetski prvak sveta četiri puta zaredom sa četiri zlatne medalje!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track