VODA VODA POSTALA SPONZOR ODBOJKŠKOG SAVEZA SRBIJE! Zoran Gajić izrazio zahvalnost domaćim brendovima koji podržavaju sport
Foto: Kurir televizija

kurir tv

VODA VODA POSTALA SPONZOR ODBOJKŠKOG SAVEZA SRBIJE! Zoran Gajić izrazio zahvalnost domaćim brendovima koji podržavaju sport

Ostali sportovi -

Nova proizvodna linija najsavremenije generacije u Domu Vode u Banji Vrujici puštena je u rad.

U okviru svečanosti kojom je obeleženo proširivanje kapaciteta proizvodnje Voda Vode, potpisan je i ugovor o sponzorstvu između ovog brenda i Odbojkaškog saveza Srbije, kojim Voda Voda postaje sponzor svih nacionalnih odbojkaških selekcija.

Vlasnik ove kompanije, Vojin Đorđević rekao je da je njihov cilj ulaganje u najmlađe i motivacija mladih ljudi da se bave sportom:

- Voda voda jeste prijatelj nacionalnog sporta već decenijama i veliko nam je zadovoljstvo da deo uspeha koji smo stvorili, podelimo sa našim građanima i sa onima koji isto tako daju radost i uspeh našim građanima. To su svakako sportisti, odbojkaški savez i njegove selekcije. Sport promoviše ono najlepšem, a sve utakmice se dobijaju znanjem, istrajnošću, a i srcem. Iste te vrednosti koristimo u našoj kompaniji.

02:21

VODA VODA POSTALA SPONZOR ODBOJKŠKOG SAVEZA SRBIJE! Zoran Gajić izrazio zahvalnost domaćih brendova koji podržavaju sport

Potom je za ra reč dobio priliku Đula Mešter, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije:

- Odbojkaški savez Srbije, kao jedan od najuspešnijih saveza u zemlji ostvaruje saradnju samo sa najjačim brendovima. To ima poseban značaj kada je reč o oblastima koje su od vitalnog značaja za sportistu.

Takođe je i Zoran Gajić, ministar sporta, izrazio zahvalnost zbog podržavanja srpskog sporta od strane domaćih brendova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:20

HUMANITARNI TURNIR NA MAGLIĆU: Odbojka na pesku za Stefana! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track