RASKINULA S NJIM, A ON POSTAO NAJPLAĆENIJI SPORTISTA NA SVETU! Sada se hvata za glavu i pita: Šta mi je ovo trebalo
Foto: Instagram

Loša odluka

RASKINULA S NJIM, A ON POSTAO NAJPLAĆENIJI SPORTISTA NA SVETU! Sada se hvata za glavu i pita: Šta mi je ovo trebalo

Ostali sportovi -

Japanac Šohei Ohtani ispisao je nedavno istoriju svetskog sporta.

Šohei Ohtani, bejzbol
foto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Japanski bejzbol igrač potpisao je za Los Anđeles Dodžerse za rekordnih 700 miliona dolara, što je najveći ugovor u istoriji sporta.

Naravno, mladi Japanac, koji nosi nadimak "Šoutajm" je odmah dospeo u žižu pažnje javnosti. No, medijima nije lako da dopru do njegovog privatnog života. Njegov nekadašnji tim iz Japana ga je maksimalno štitio od javnosti, pa je njegov privatni život prilična nepoznanica. Ipak, ne u potpunosti.

Američki mediji pišu da je Japanac trenutno sam, a za to je najviše zaslužna njegova bivša devojka, takođe sportistkinja, Ksena Kamalani Dung.

Igračica softbola i bejzbolaš su još 2018. godine dovođeni u vezu, viđeni su više puta zajedno, ali ne u skorije vreme. Američki mediji navode da je veza pukla jer Dung nije mogla da se pomiri sa njegovim načinom života. On voli mir, a njoj to očigledno ne odgovara.

Međutim, pošto je posle raskida postao najplaćeniji sportista na svetu, propustila je priliku da postane "sportska kraljica", pa prema navodima medija, oseća grižu savesti zbog raskida.

Kurir sport / ID

Bonus video:

00:32

Izlazak igrača Zvezde i Sitija na teren Marakane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track