NAVIJAČI GLEDAJU I NE VERUJU! Pojavile se do sada NEPOZNATE fotografije Mihaela Šumahera! Na slikama i DOBRO POZNATO lice! (FOTO)
Foto: Bildbyran / Zuma Press / Profimedia

zanimljivo

NAVIJAČI GLEDAJU I NE VERUJU! Pojavile se do sada NEPOZNATE fotografije Mihaela Šumahera! Na slikama i DOBRO POZNATO lice! (FOTO)

Ostali sportovi -

Legendarni Nemac, Mihael Šumaher, pre deset godina doživeo je tešku nesreću na skijanju i od tada se malo toga zna o njegovom stanju. Sada su se u javnosti pojavile nikad viđene fotografije Šumahera na kojima se nalazi i dobro poznato lice, Maks Ferštapen.

Ferštapen dominira Formulom 1, a kao dete imao je čast da upozna Šumahera jer je on bio dobar prijatelj sa njegovim ocem Josom koji je takođe čuveni vozač.

- Išli smo zajedno na praznike kad smo bili mali, dve porodice i te uspomene će uvek ostati u mom sećanju - rekao je Maks Ferštapen.

Ove fotografije pojavile su se u jednoj od epizoda Netfliksove dokumentarne serije "Drive to Survive"koja detaljno opisuje i otkriva nepoznate detalje iz života sadašnjih, ali i bivših vozača Formule 1. Slika Mihaela Šumahera i Maksa Ferštapena pojavila se u emisiji o njegovom sinu Miku.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track