MAJKA GA OSTAVILA ODMAH POSLE ROĐENJA, ON PREKO SPORTA ZARADIO MILIONE! Sada kad je postao OGROMNA ZVEZDA želi da mu se VRATI!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

filmska priča

MAJKA GA OSTAVILA ODMAH POSLE ROĐENJA, ON PREKO SPORTA ZARADIO MILIONE! Sada kad je postao OGROMNA ZVEZDA želi da mu se VRATI!

Ostali sportovi -

Kolin Kapernik je jedan od najpoznatijih igrača američkog fudbala. Radi se o 36-godišnjem kvoterbeku koji je već nekoliko godina bez kluba, ali je i dalje aktivan te traži novi angažman.

Kapernik je većinu svoje karijere proveo igrajući za San Francisko, a svetsku slavu je stekao 2016. godine kada je kleknuo na kolena tokom intoniranja himne Amerike kao znak protesta protiv policijske brutalnosti i rasne nejednakosti.

Zanimljivo da 36-godišnji Amerikanac uopšte ne želi da čuje za svoje biološke roditelje pošto ga je majka dala na usvajanje kada mu je bilo svega šest nedelja.

Njegova biološka majka se zove Hejdi Ruso, živi u Denveru i zaposlena je kao medicinska sestra. Pošto je naučila životnu lekciju pokrenula je udruženje koje razbija mitove o usvajanju i biološkim majkama.

Sa 19 godina, 3. novembra 1987, rodila je sina Kolina. Odlučila je odustati od roditeljstva uprkos obećanjima roditelja o podršci jer je shvatila da mu ne može pružiti život kakav je zamišljala.

Tako je sredila da Rik i Tereza Kapernik usvoje sina pošto ranije nisu uspevali da dobiju decu. Danas za Kolina postoje samo roditelji koji su ga usvojili.

Hejdi je ostala u kontaktu s Kolinovim novim roditeljima do njegove sedme godine. Slali su joj novosti i njegove fotografije.

Pošto je prekinula veze s porodicom Kapernik, Ruso se fokusirala na to da svoj život vrati na pravi put sve dok Kolin nije napunio 18 godina. Kolin se u toj fazi već probio do vrha i svi su ga znali kao NFL zvezdu.

1 / 2 Foto: Jaime Crawford / Getty images / Profimedia

Kolin se nije obazirao na Hejdi kada mu je napisala pismo tvrdeći da je njegova biološka majka, iako je potvrdio autentičnost pisma.

S druge strane, Heidi je bila žestoko kritikovana jer je ponovno ušla u Colinov život nakon što je postao slavan, što je ona oštro opovrgla.

Od tada do danas nastavila je bezuspešno da pokušava da kontaktira svog davno izgubljenog sina.

U međuvremenu je našla novog muža Hita s kojim je dobila trojicu sinova, dok je Kolin u vezi sa Nesam Diab s kojom je 2022. godine dobio i dete.

Inače, pretpostavlja se da Kolin raspolaže bogatstvom od oko 20 miliona dolara, dok sa druge strane njegova biološka majka kao medicinska sestra godišnje zaradi oko 73.000 dolara.

Kurir sport / Sportsport.ba / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track