EKSTREMNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Vaso Bakočević potpisao za NAJJAČU svetsku organizaciju - radiće BOKS, ali BEZ RUKAVICA! FOTO
Foto: Instagram

boks bez rukavica

EKSTREMNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Vaso Bakočević potpisao za NAJJAČU svetsku organizaciju - radiće BOKS, ali BEZ RUKAVICA! FOTO

Ostali sportovi -

Jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu rešio je da promeni sport - Vaso Bakočević je na svom Instagram nalogu saopštio da se vraća u boks bez rukavica, gde je potpisao ugovor sa najjačom svetskom organizacijom! Svojevremeno je Bakočević već odradio tri borbe u ovoj brutalnijoj verziji boksa, a pošto je pobedio na sva tri meča stigla je i ponuda koju nije mogao da propusti.

Vaso je potpisao ugovor sa BKFC, organizacijom koja je najprestižnija u ovom sportu i okuplja neka od najpoznatijih svetskih imena - svojevremeno i Srpkinju Nađu Milijančević. Još se ne zna kada će i protiv koga Vaso Bakočević debitovati u ovoj organizaciji, ali bi po njegovim najavama to trebalo da se desi uskoro, na nekom od evropskih događaja.

"Sada i zvanično. Nakon 3 borbe u boksu golim šakama i 3 pobede potpisao sam ugovor sa najjačom svetskom bareknuckle organizacijom BKFC i uskoro debitujem na jednom od evropskih eventova. Uskoro više informacija...", napisao je Bakočević na svom nalogu i dobio gotovo 13.000 lajkova na objavu!

Inače, Bakočević je kroz karijeru probao i klasičan boks, ali je najčešće u oktagonu po MMA pravilima. U profesionalnoj karijeri ima čak 66 profesionalnih borbi, a kada se dodaju amaterski nastupi i mečevi u drugim borilačkim veštinama taj broj ide i do 75. Poslednji MMA meč Vaso Bakočević radio je u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", kada je izgubio od Franciska "Kroate" Barija.

Pretpostavlja se da će i naredni Bakočević MMA protivnik biti iz Hrvatske, pošto se već mesecima priča o njegovoj borbi protiv Filipa Pejića, koji mu je redovna meta za peckanja preko interneta. Ipak, sada treba očekivati da taj okršaj sačeka Bakočevićev debi u BKGC organizaciji.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:09

Vaso Bakočević, ulazak u oktagon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track