IZABRAO SRBIJU PRE HRVATSKE, PA ZBOG JEDNE GREŠKE POSTAO TRAGIČAR NACIJE! Utehu traži u zagrljaju DOBRO POZNATE lepotice!
Foto: Albert ten Hove/Orange Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia, Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

ljubav cveta

IZABRAO SRBIJU PRE HRVATSKE, PA ZBOG JEDNE GREŠKE POSTAO TRAGIČAR NACIJE! Utehu traži u zagrljaju DOBRO POZNATE lepotice!

Ostali sportovi -

Marko Radulović postao je tragičar vaterpolo reprezentacije Srbije, a utehu će morati da pronađe u zagrljaju dobro poznate lepotice.

Izabrao je Radulović Srbiju pre Hrvatske i zablistao je u uvodnoj fazi Evropskog prvenstva gde je bio najbolji strelac našeg tima. Ipak, u trenucima odluke meča protiv Mađarske u četvrtfinalu, Radulović je napravio grešku koja se retko viđa, ispala mu je lopta prilikom izvođenja peterca i to je koštalo našu reprezentaciju plasmana u polufinale.

Postao je Radulović tragičar u bazenu, ali će utehu pronaći van njega pošto mu na privatnom planu trenutno ide odlično. On je u srećnoj ljubavi sa dobro poznatom lepoticom, srpskom tekvondistkinjom Tijanom Bogdanović.

Tijana Bogdanović
foto: Printscreen / Instagram / Tijana Bogdanović

Njih dvoje su zajedno već neko vreme i nema dileme da će mu upravo Tijana pomoći da prebrodi teške dane, da se psihički podigne i već na Svetskom prvenstvu koje će se održati u Fukuoki pomogne reprezentaciji Srbije da stigne do dobrog rezultata.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:06

ČUDA SE DEŠAVAJU: Priča o vaterpolo reprezentativki koja je pobedila rak koštane srži (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track