ATRAKTIVNA KLIZAČICA POKAZALA GRUDI I IZAZVALA HAOS NA LEDU! Snimak "ZAPALIO" internet, a reakcija njene rivalke se PREPRIČAVA!
Foto: Printscreen / Instagram / veloorexx

urnebesno

ATRAKTIVNA KLIZAČICA POKAZALA GRUDI I IZAZVALA HAOS NA LEDU! Snimak "ZAPALIO" internet, a reakcija njene rivalke se PREPRIČAVA!

Ostali sportovi -

Atraktivna klizačica Juta Lerdam šokirala je planetu kada je po završetku jedne trke otkopčala kombinezon i pokazala grudi.

Posebno zatečena ostala je jedna njena rivalka koja je videla čime Juta raspolaže, pa je u trenutku odlučila da svoj kombinezon zakopča i skloni glavu na drugu stranu, te se njena reakcija prepričava.

Juta Lerdam rođena je u Holandiji 30. decembra 1998. godine i jedna je od najboljih, ali i najatraktivnijih klizačica na planeti i svojim objavama na Instagramu gde je prati 4.3 miliona ljudi, često oduševi muškarce širom sveta. Takođe, ovo nije prvi put da pokazuje grudi na ledu, tako da njene trke uglavnom svi sa nestrpljenjem iščekuju.

1 / 11 Foto: Instagram

Ipak, njeno srce osvojio je američki influenser i bokser Džejk Pol, tako da će mnogi pratioci prelepe Holanđanke ostati razočarani. Šta će Džejk reći na fotografije i snimke njegove izabranice ostaje misterija.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:45

Peking: Nacionalni stadion za brzo klizanje otvoren za javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track