PLAKAO SI KAO DETE POSLE SVAKOG SPARINGA! Žestoka prozivka Miloša Janičića i Marka Bojkovića: JADAN SI, NEBITAN, ŽIVIŠ KAO PAS!
Foto: Printscreen/Instagram

MMA OKRŠAJ U NAJAVI

PLAKAO SI KAO DETE POSLE SVAKOG SPARINGA! Žestoka prozivka Miloša Janičića i Marka Bojkovića: JADAN SI, NEBITAN, ŽIVIŠ KAO PAS!

Ostali sportovi -

Svedoci smo da je u svetu MMA uvek zanimljivo. Borci se svakodnevno trude da privuku pažnju javnosti. Tako je i sa Milošem Janičićem i Markom Bojkovićem.

Miloš Janičić
foto: Printskrin/Instagram

Učestale prozivke između boraca samo podižu rejting budućih borbi. Svesni su toga borci, pa ne prezaju da izjavama ponize buduće rivale i da ga dobiju izazov za borbu koja će biti gledana.

MMA borac iz Crne Gore Miloš Janičić uspeo je tako da izazove reakciju svog rivala Marka Bojkovića iz Srbije. Njih dvojica se odlično poznaju, ali nisu dosad radili nijedan zvanični meč.

- Sećaš se kad smo pre dve godine sparingovali neka tri puta i svaki put si išao u svlačionicu da plačeš, a Icko (Ivan Đorđević op.a.) te je zvao da dođeš da se upristojiš i slikaš - napisao je Janičić na svom instagramu i objavio snimak sparinga njega i Bojkovića.

Momak iz Podgorice koji će ove godine raditi mečeve na “Game changer” turniru čiji je nagradni fond milion evra, poručio je Bojkoviću da je slobodan posle borbe u martu.

- Puno priče i kur***a, a još si poluamater, ajde pošto ti treba protivnik za jun u Beogradu, ja sam raspoložen još jednom da ti objasnim. Radim rezervnu borbu na Oktagon MMA 2. marta, tako da nemam ugovor nakog toga i slobodan sam. Forgi (menadžer Dražen Forgač op.a.) i Icko odlučite, puštate li maloga u vatru jer svakako se on ništa ne pita.

Marko Bojković
foto: Printskrin/Instagram

Marko Bojković, poznat kao živa vatra, nije ostao dužan Milošu Janičiću. Prvo mu je odgovorio na njegovoj stranici:

- Bahaha, a zato si bacio fore, ajde ja završim tebe, pa ti mene i onda ajde lagano sparing, ne moramo da se ubijamo.

A, onda je usledio i "repete" na svojoj instagram stani.

- Brate što ne izbaciš celi video, što ne pričaš o tome kako je bilo šest meseci kasnije, kada nisi kasnio sat vremena na sparing i kada smo bili sveži. Druže, nemaš tim, nemaš prijatelja, nemaš mečeva, živiš kao pas, prosiš za malo pažnje. Pa ti stvarno misliš da ću se baviti tobom tako jadnim. Ovo je bilo pre dve godine, zamislite sada šta bih uradio nebitnom liku čije ime neću da spomenem jer samo to želi - bio je brutalan srpski borac.

Za sada nije poznato da li će doći do borbe dva MMA asa posle ovog javnog prepucavanja. Miloš Janičić ima 26 godina i trenutno je na skoru 16 pobeda i 3 poraza. Marko Bojković je mlađi, ima 22 godine, radio je pet mečeva kao profesionalac i ostvario svih pet pobeda.

Kurir sport

14:22

Jeziva ispovest MMA borca Marka Bojkovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track