BESPLATNI ODNOSI ZA POBEDNIKA NAJVAŽNIJE UTAKMICE! Planeta bruji o BIZARNOJ PONUDI: "Povedite KOGA ŽELITE, suprugu, devojku..."
Foto: Printscreen / Instagram / enchantaddison

šta je ovo?

BESPLATNI ODNOSI ZA POBEDNIKA NAJVAŽNIJE UTAKMICE! Planeta bruji o BIZARNOJ PONUDI: "Povedite KOGA ŽELITE, suprugu, devojku..."

Ostali sportovi -

Sjedinjene Američke Države pripremaju se za Superbol 58 u kom će se u nedelju u Las Vegasu sastati Kansas Siti Čifsi i San Francisko 49ersi. Oba tima dobila su motiv više za pobedu jer im je lokalni bordel ponudio besplatne maratonske odnose s devojkama koje rade tu.

Superbol je bez ikakve dileme najveći sportski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama. To je dan kad kompletna Amerika sedi ispred TV ekrana, a samo retki srećnici dobiju priliku da meč gledaju uživo.

Ove sezone do finala su stigli aktuelni šampioni Kansas Siti Čifsi i San Francisko 49ersi i njihov obračun definitivno garantuje veliki spektakl.

Pored trofeja za najbolji NFL tim pobednik će od lokalnog bordela biti nagrađen besplatnim se**om. Svaki od igrača koji dođe do "Čiken Ranč" bordela može odabrati devojku i odnos s njom je besplatan.

Na ranču gde se bordel nalazi šampioni neće imati ograničenja. Moći će da rade šta žele - sve na račun kuće.

"To je jedini pravi način da iskažemo poštovanje prema šampionima i da im odamo počast za ono što rade za našu industriju", saopštila je Adison Grej, jedna od radnica u bordelu.

Ona je odlučila da ponudi i dodatne usluge, nešto što se ne viđa baš često. Igrač može povesti suprugu ili devojku.

"Ako neki fudbaler ima želju da pozove suprugu ili devojku, mnoge naše radnice su spremne za trojku. Priredićemo orgije i svingerske zabave. Svi su dobrodošli, muškarci i žene", navodi ona.

Njena kolegica Alis Litl poručila je kako će im prirediti nezaboravnu noć.

"Šampione najveće utakmice tretiraćemo kao same bogove", poruka je koju je poslala Litl.

Čifsi jure svoj drugi uzastopni i ukupno četvrti naslov NFL prvaka u istoriji, dok 49ersi žele do šestog trofeja, prvog posle 30 godina čekanja.

Las Vegas će im sasvim sigurno doneti pravi spektakl, a sada svi imaju motiv više da dođu do trijumfa u najvažnijoj utakmici sezone.

Kurir sport / Sportsport.ba / Tmz.com / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track