BESRAMNE HRVATSKE SUDIJE BRUTALNO POKRALE SRBIJU U MEČU SA CRNOM GOROM: Selektor naše reprezentacije napravio HAOS na kraju
Foto: RSS

kvalifikacije

BESRAMNE HRVATSKE SUDIJE BRUTALNO POKRALE SRBIJU U MEČU SA CRNOM GOROM: Selektor naše reprezentacije napravio HAOS na kraju

Ostali sportovi -

Šokatne scene i prava sudijska režija od strane hrvatski arbitara!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je na gostovanju Crnoj Gori 26:25 (14:14) u utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija, baš kao i pre nekoliko dana u Zrenjaninu, odigrale sjajan meč, a poražene su pre svega zahvaljujući besramnim sudijama iz Hrvatske (Davor i Zoran Lončar).

Oni su u finišu, tačnije šest sekundi prek kraja, izmislili faul u napadu Jovani Jovović. I tako direktno rešili pitanje pobednika. A, i pre tog momenta konstatno su "navlačili" za domaćina.

Selektor Srbije, Uroš Bregar izgubio je živce na kraju meča pa je uleteo na teren kako bi "bacio kosku" sudijama iz Hrvatske.

Što se samog meča tiče, Jovović, Sanja Radosavljević i Anđela Janjušević postigle su po pet golova za Srbiju, dok je Tatjana Brnović bila najefikasnije kod Crne Gore sa sedam pogodaka.

Na tabeli vodi Crna Gora sa maksimalnih osam bodova i obezbedila je plasman na EP, Turska ima pet, Srbija tri, dok je Bugarska bez bodova.

Naša reprezentacija će početkom aprila prvo gostovati Bugarskoj, a zatim dočekati Tursku. Plasman na EP obezbediće dve prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Delije korteo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track