NA RAČUNU IMA VIŠE OD 200 MILIONA, A NI RUČAK NE PLAĆA: Privatni avioni, skupa kola, satovi - SVE ZA DŽABE! Zavidi mu ceo svet!
Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

luda priča

NA RAČUNU IMA VIŠE OD 200 MILIONA, A NI RUČAK NE PLAĆA: Privatni avioni, skupa kola, satovi - SVE ZA DŽABE! Zavidi mu ceo svet!

Ostali sportovi -

Lova samo gomila, a on živi život o kom svi sanjaju...

Britanski bokser Entoni Džošua zahvaljujući uspešnoj karijeri uživa u nezamislivom luksuzu, a to ga gotovo ništa ne košta!

Slavni sportista svoje milione čuva na računu, a živi na račun sponzora.

Entoni Džošua
foto: Instagram

Putuje privatnim avionima, nosi najskuplje satove, vozi skupocene automobile, boravi u najluksuznijim hotelima - i sve za džabe!

"Vidite ga kako se vozi u privatnim avionima, nosi skupe satove, vozi skupe automobile, deluje kao da rasipnički troši zarađen novac. Međutim, to je sve sponzorska lova. Nikad u životu nije platio privatni avion, ili vožnju helikopterom. Automobile dobija od sponzora. Praktično ništa ne troši. Novac mu se gomila na računu, a on živi život o kom svi sanjaju", otrkio je asistent slavnog boksera.

Verovali ili ne, bokser ne plaća čak ni hranu. Sponzor mu na kućnu adresu dostavlja specijalne obroke za sportiste.

Entoni Džošua
foto: Instagram

Bogatstvo, koje se procenjuje na 210 miliona evra, uglavnom ulaže u nekretnine.

Svojoj majci je 2013. godine kupio stan za 175 hiljada funti. Bivšoj ženi i sinu pentahus od pola miliona funti. Kupio je i poslovne prostore u Londonu za 25 miliona funti. U Votfordu ima tri kuće u vrednosti od 1,5 miliiona... Prošle godine imao je i najveću investiciju do sada, 30 miliona uložio je u imanje od 300.000 kvadrata.

Entoni Džošua
foto: Instagram

Kurir sport/J.M.

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track