"REKLI SU MI DA SAM RUŽNA ZA KAMERE, PITALI SU ME S KIM SAM SPAVALA" Potresna ispovest ČUVENE VODITELJKE - trpela je UŽASNE uvrede
Foto: Printscreen/Instagram

ispovest

"REKLI SU MI DA SAM RUŽNA ZA KAMERE, PITALI SU ME S KIM SAM SPAVALA" Potresna ispovest ČUVENE VODITELJKE - trpela je UŽASNE uvrede

Ostali sportovi -

Ljubitelji sporta vrlo dobro znaju za Bjanku Vestvud, čuvenu novinarku koja preko dve decenije ima uspešnu karijeru.

Ipak, u početku "probijanja" nije joj baš bilo lako, a sada je otkrila sa kakvim se sve problemima součavala.

Trpela je razne uvrede, čak su joj govorili da nije dovoljno lepa za televiziju.

Ona je o tome pričala u jednom podkastu, gde se nije libila da iznene svoju šokantnu ispovest koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

- Kada sam radila test ekrana pre mnogo godina rečeno mi je da nisam dovoljno privlačna za Skaj Sport Njuz I deo mene je pomislio: "Zašto moram da budem privlačna? Ako tamo ima nekih neprivlačnih muškaraca..." Rečeno mi je da mora da postoji određena vrsta simetrije u ženskom licu, a ja to nisam imala. Zanimljivo je da sam godinama kasnije na televiziji završila samo sa svojim licem. I nije bilo važno što je jedna obrva bila viša od druge - rekla je novinarka.

Navijači su joj slali uvredljive poruke.

- Govorili su mi da sam go*no, da sam beskorisna, da sam stara, da sam ružna, da ne znam ništa o fudbalu. Pitali su s kim sam spavala? Kako sam dobila ovaj posao? Obradila sam stotine i stotine utakmica, intervjuisala stotine igrača i trenera. Nažalost, nisam zaradila dovoljno novca da se penzionišem - dodala je Bjanka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track