DA BUDEMO PONOSNI NA OVOG MOMKA! Drugo zlato za Srbiju na EP u MMA - Nemanja Blagojević je EVROPSKI ŠAMPION - surova dominacija!
Foto: MMA SAVEZ SRBIJE

BRAVO

DA BUDEMO PONOSNI NA OVOG MOMKA! Drugo zlato za Srbiju na EP u MMA - Nemanja Blagojević je EVROPSKI ŠAMPION - surova dominacija!

Ostali sportovi -

U spektakularnom nastupu na Evropskom prvenstvu u MMA, šesnaestogodišnji Nemanja Blagojević zasenio je konkurenciju osvajanjem zlatne medalje u kategoriji do 120kg.

Njegova dominacija bila je neprikosnovena, što se pokazalo već u prvoj rundi, prvog susreta kada je tehničkim nokautom savladao takmičara iz Makedonije, Petra Mateskog.

U finalnom obračunu, Blagojević je još jednom pokazao svoju nadmoćnost nad protivnikom iz Ukrajine, Vladimir Šerbanom, osvajajući zlatnu medalju jednoglasnom sudijskom odlukom. Njegova izvanredna tehnička spretnost i samopouzdanje doveli su ga do zaslužene pobede.

MMA
foto: MMA SAVEZ SRBIJE

Ovaj uspeh nije samo pojedinačni trijumf, već i ponosan trenutak za srpski MMA. Sa četiri medalje, uključujući dva zlata, jedno srebro i jednu bronzu, mlađa selekcija pionira i kadeta pokazala je izuzetnu snagu i talent.

Srbija ima razloga za oduševljenje, ali nema vremena za predah. Narednih dana, 11 predstavnika Srbije iz starije selekcije juniorskih i seniorskih kategorija ulaze u borbu za nova dostignuća na prestižnom takmičenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track