HAOS NA JUGU SRBIJE! Odigrali utakmicu, pa dobili BATINE: Reagovala HITNA POMOĆ, klub posle SKANDALA izdao ŽESTOKO SAOPŠTENJE!
Foto: Facebook / Muški rukometni klub Aleksinac

tuča

HAOS NA JUGU SRBIJE! Odigrali utakmicu, pa dobili BATINE: Reagovala HITNA POMOĆ, klub posle SKANDALA izdao ŽESTOKO SAOPŠTENJE!

Ostali sportovi -

Po završetku rukometne utakmice u kojoj je BSK Heba iz Bujanovca savladala Aleksinac sa 27:25 desio se žestok skandal. Gostujući tim tvrdi da je fizički napadnut, a trener Vladan Stošić objasnio je šta se desilo.

- Aleksinački rukometaši izgubili su bodove u Bujanovcu, a dobili su batine! Kulminacija se desila na kraju utakmice kada je njih desetak, među njima je bilo igrača i publike, prebili člana našeg Upravnog odbora. Čovek je završio najpre u Hitnoj pomoći u Bujanovcu, pa je onda prebačen u Vranje. Ako ekipe koje mole i sudije i samu Ligu za zaštitu i ne dobiju je, a ja sam to učinio, stvarno ne vidim svrhu bavljenja sportom i učešća u takmičenjima - rekao je trener gostiju Vladan Stošić za Internet portal Aleksinac, pa dodao:

- U petom minutu naš igrač je dobio klasičan nokaut laktom, bez duela, iz čista mira rascepana su mu i usta i nos. Igrač je dobio samo dva minuta isključenja, a za takav start se dobija, ne crveni, nego plavi karton i suspenzija. Da je tako urađeno pitanje je šta bi dalje bilo, ali je sigurno da bi utakmica bila mnogo mirnija. I kasnije je bilo duela, i svega i svačega.

Kasnije su se oglasili i ljudi iz RK Aleksinac na svom Fejsbuk profilu i to žestokim saopštenjem koje objašnjava ovaj tekst.

- "Dobili batine" u ovom tekstu znači: gruba igra i udarci od strane domaće ekipe, koje sudije ne kažnjavaju. Za razliku od navedenog kluba domaćina, trener i momci RK Aleksinac imaju sportsku kulturu. Bore se srcem, a ne pesnicama. Član naše uprave je bez razloga bio napadnut i dobio povrede (samo zato što je posle utakmice, svom sinu dodao ranac). Još uvek čekamo zvanično saopštenje iz Rukometnog saveza za ponašanje uprave i igrača RK HEBA.

RK Aleksinac
foto: Facebook / RK Aleksinac

Naš trener i igrači su u pratnji milicije izvedeni iz hale posle utakmice,radi njihove bezbednosti.

Da li ova ekipa zaslužuje da nastavi takmičenje?! - istakli su u komentaru na tekst.

Sada je ostalo da se sprovede istraga i da se vinovnici ovog incidenta adekvatno kazne.

Kurir sport / Internet portal Aleksinac

BONUS VIDEO:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track