"NEĆE MOĆI DA MI ODGRIZE UVO JER ĆU DA MU IZBIJEM ZUBE!" Majk Tajson dobio žestoke pretnje od 31 godine mlađeg protivnika
Foto: Profimedia

SAMOUVEREN

"NEĆE MOĆI DA MI ODGRIZE UVO JER ĆU DA MU IZBIJEM ZUBE!" Majk Tajson dobio žestoke pretnje od 31 godine mlađeg protivnika

Ostali sportovi -

Legendarni Majk Tajson će u julu imati borbu kakvu dosad nije imao - boriće se protiv 31 godina mlađeg protivnika.

U ring će sa jednim od najboljih boksera svih vremena ući Džejk Pol, influenser koji je pre nekoliko godina počeo da se bavi ovim sportom.

Pol koji na planetarnom nivou ima veliku slavu skupio je hrabrost čak i da preti Tajsonu koji se nalazi u odličnoj formi iako će u borbu ući sa 58 godina.

"Neće moći da mi odgrize uvo jer ću mu izbiti zube. Čoveče, mislim da me potcenjuje. Iskreno, baš iskreno to mislim", rekao je Pol čime je aludirao na okršaj Tajsona protiv Ivandera Holifilda iz 1997. godine i dodao:

"To je borba u superteškoj kategoriji. On je veći, ja sam brži. On je dosta jači, ali ja sam svež. On je iskusniji... Ja sam pametan, ali u ringu je on možda pametniji. Zanimljiv je spoj".

Borba je zakazana za 20. jul kada će se Tajson vratiti u ring prvi put posle 2020. godine kada se borio protiv nekadašnjeg rivala, Roja Džonsa.

Prema određenim informacijama, za borbu protiv Džejka Pola zaradiće nestvarnu sumu od 20 miliona dolara.

Bonus video:

00:04

ČOVEK KOJEM JE TAJSON ODGRIZAO UVO I DANAS IZGLEDA PREMOĆNO: Holifild u 59. godini GRMI! TELO KAO U MLADIĆA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track