ISPLIVALA TAJNA O DŽEJ SIMPSONA! Uoči smrti povukao potez koji je sve ZAČUDIO: Porodicu i prijatelje NATERAO da potpišu OVO!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

zanimljivo

ISPLIVALA TAJNA O DŽEJ SIMPSONA! Uoči smrti povukao potez koji je sve ZAČUDIO: Porodicu i prijatelje NATERAO da potpišu OVO!

Ostali sportovi -

Vest da je nekadašnja NFL zvezda i čovek koji je učestvovao u "suđenju veka", O Džej Simpson, preminuo u 76. godini života potresla je planetu. Sada su isplivale informacije šta je Simpson zahtevao od prijatelja i porodice koji su ga posetili uoči smrti.

Prema pisanju portala "TMZ", O Džej Simpson je u poslednjim danima bio neprepoznatljiv i slab, te se videlo da gubi borbu sa rakom prostate. Ipak, sve one koji su želeli da budu pored njega u poslednjim danima naterao je da potpišu ugovor o neotkrivanju podataka.

Uz njega su do poslednjeg trenutka bila deca, Džejson i Arnel (iz prvog braka sa Margerit Vitli), kao i Sidni i Džasti koje je dobio sa Nikol Braun Simpson za čije je ubistvo bio optužen, a kasnije i oslobođen optužbi.

Svi oni su, ali i medicinska ekipa koja je bila prisutna, prema pisanju portala "TMZ", morali da potpišu kako neće otkrivati informacije o poslednjim danima O Džej Simpsona, kao i da neće objavljivati fotografije na samrti niti detalje o samoj smrti.

Takođe, ko god je želeo da bude u sobi sa Simpsonom morao je da ostavi svoj telefon van iste. Ukupno je pedesetak članova porodice i prijatelja odalo počast O Džej Simpsonu, uprkos tome što on u poslednjim danima nije mogao da govori, ali je bio pri svesti.

Kurir sport / TMZ

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja